Skip to main content

Ζάρας:Χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ,περιμένουμε μεγάλο παιχνίδι με Άρη

«Ειναι μία νέα χρονιά για μένα και μία μεγάλη πρόκληση, να έχουμε υγεία ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας», δήλωσε ο γκαρντ του «Δικεφάλου»

Για τη νέα αγωνιστική περίοδο του ΠΑΟΚ αλλά και για την πρόωρη διασταύρωση τόσο του «Δικεφάλου» όσο και του ιδίου με τον Άρη για τον θεσμό του κυπέλλου μίλησε ο Θοδωρής Ζάρας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο γκαρντ των «ασπρόμαυρων»:

«Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους μέσα και έξω από την ομάδα. Να έχουμε υγεία μέσα στην χρονιά και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το ντέρμπι με τον Άρη στο κύπελλο: «Ειναι μία νέα χρονιά για μένα και μία μεγάλη πρόκληση. Ξεκινάμε με ένα παιχνίδι με τον Άρη και ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι και για εμάς και για όλη την μπασκετική πόλη. Περιμένουμε ένα μεγάλο παιχνίδι και εμείς ζούμε για αυτά τα παιχνίδια».

Για τη μετεγγραφή του στον ΠΑΟΚ και τη νέα αγωνιστική περίοδο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ και θέλουμε να προχωρήσουμε και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Για την Εθνική Ελλάδος, το Eurobasket και την απουσία του Αντετοκούνμπο: «Είναι πολύ μεγάλη απώλεια για την Εθνική ομάδα ο Γιάννης. Πιστεύω ότι και ο ίδιος ήθελε να παίξει στη διοργάνωση και στην Εθνική. Πάντως έχουμε άλλους 14 πολύ καλούς παίκτες και μπορούμε να φέρουμε μία μεγάλη διάκριση και ένα μετάλλιο αυτό το καλοκαίρι».