Skip to main content

Ζαριανόπουλος: Λευκό ή άκυρο στον δεύτερο γύρο των εκλογών

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης έκανε λόγο για προσπάθεια τεχνητής πόλωσης και ψεύτικων διλημμάτων από άλλους υποψήφιους δημάρχους.

Την παγιωμένη θέση των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης που πρόσκειται στο ΚΚΕ για καμία στήριξη σε κανέναν εκ των Ταχιάου ή Ζέρβα εξέφρασε με δήλωση του ο επικεφαλής του συνδυασμού Σωτήρης Ζαριανόπουλος.

«Στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών στην πόλη μας, δεν θα υποκύψουμε στο δίλημμα ποιος είναι το "μικρότερο κακό". Αυτή η λογική έχει δοκιμαστεί επανειλημμένα κι έχει αποδειχθεί πάντα ότι, το εμφανιζόμενο μικρότερο κακό είναι είτε εξίσου, είτε χειρότερο από το προηγούμενο κακό. Εκφράζουμε την αντίθεσή μας με οποιονδήποτε τρόπο στην κάλπη (λευκό ή άκυρο). Δεν πρόκειται να δώσουμε λευκή επιταγή σε κανέναν, άλλωστε το στοίχημα δεν είναι μόνο «ποιος δήμαρχος», αλλά και πόσο δυνατή Λαϊκή Αντιπολίτευση», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Ζαριανόπουλος.

Όπως λέει μάλιστα, οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι, οι σύμβουλοι στις κοινότητες εκλεγμένοι με την «Λαϊκή Συσπείρωση» θα έχουν τη δική τους συμβολή στην ανάδειξη των προβλημάτων, στη διεκδίκηση λύσεων και διατύπωση προτάσεων για όλες τις Κοινότητες του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Σχολιάζοντας παράλληλα το εκλογικό αποτέλεσμα ο κ. Ζαριανόπουλος επισήμανε ότι κυριάρχησε η προσπάθεια τεχνητής πόλωσης και ψεύτικων διλημμάτων, «για το “νέο” ενάντια στο “παλιό”, την “αλλαγή σελίδας” και την “οπισθοδρόμηση”».