Skip to main content

Ζαρωτιάδης: Κάλεσμα σε στρογγυλό τραπέζι για το ενιαίο ψηφοδέλτιο

Ο επικεφαλής της «Υψίπολις» χαρακτηρίζει άκαρπη τη διεργασία για τη συγκρότηση ενιαίου ψηφοδελτίου και καλεί σε σύσκεψη τους προέδρους των παρατάξεων.

Άκαρπη χαρακτηρίζει ο επικεφαλής της αυτοδιοικητικής κίνησης «Υψίπολις», Γρηγόρης Ζαρωτιάδης, τη διεργασία της «διαπαραταξιακής» για συγκρότηση ενιαίου προοδευτικού ψηφοδελτίου για τη Θεσσαλονίκη.

Σε δήλωσή του ο κ. Ζαρωτιάδης επισημαίνει την «έγκαιρη» κριτική και τις προτάσεις που κατέθεσε η κίνηση για τη συνέργεια του προοδευτικού μετώπου και καλεί τους επικεφαλής των υπόλοιπων δημοτικών παρατάξεων στη διοργάνωση σύσκεψης στρογγυλής τραπέζης προκειμένου να οριστεί το πλαίσιο των κοινών αρχών και θέσεων του μετώπου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Ζαρωτιάδη:

Η διεργασία της επονομαζόμενης «διαπαραταξιακής» για συγκρότηση ενιαίου προοδευτικού ψηφοδελτίου για τη Θεσσαλονίκη απέβη άκαρπη.

Η ΔΚΘ «Υψίπολις», σε συνεννόηση και με άλλες κινήσεις, ανταποκρινόμενη στην ευθύνη της για την προοδευτική προοπτική του δήμου μας, εξέφρασε εγκαίρως την κριτική της, καθώς και την πρότασή μας για μια εναλλακτική, ανοικτή στην κοινωνία της Πόλης, διεργασία.

Καθώς ο χρόνος περνά, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συμπολιτών μας, καλώ τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων – Μιχάλη Τρεμόπουλο, Καλυψώ Γούλα, Σπύρο Βούγια, Παναγιώτη Λογγινίδη, Ανδρέα Κουράκη και Παναγιώτη Αβραμόπουλο – να διοργανώσουμε μια σύσκεψη εν είδει στρογγυλού τραπεζιού για να θέσουμε το πλαίσιο των κοινών μας αρχών και θέσεων.

Θεωρώ τη συγκεκριμένη σύσκεψη ως τον πιο ειλικρινή, καθαρό και πρόσφορο τρόπο προκειμένου να διερευνήσουμε τη δυνατότητα της κοινής μας πορείας.