Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020
x

ΖΑΡΩΤΙΑΔΗΣ: ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΕΛΛΟΝ

Πιστεύω ότι είμαστε από τις φωνές που θα διασφαλίσουμε τη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης σε ένα προοδευτικής κατεύθυνσης μέλλον, τόνισε ο υποψήφιος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημοσιογράφους της πόλης, στα μέλη, τους φίλους και τους υποστηρικτές της «Υψίπολης» είπε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γρηγόρης Ζαρωτιάδης στο πλαίσιο της εκλογικής διαδικασίας σήμερα το μεσημέρι.

«Θα ήθελα κατ’ αρχάς να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα ΜΜΕ και στους δημοσιογράφους της πόλης μας, σε αυτούς οι οποίοι κράτησαν ψηλά τη σημαία της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης των πολιτών. Θέλω να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στα μέλη και τους φίλους της «Υψίπολις», μίας ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης με συγκεκριμένο πολιτικό πρόσημο και με συγκεκριμένες προτάσεις και όραμα για την πόλη. Είχαν την τόλμη να εκτεθούν στην τιμή των πολιτών που θα τιμήσουμε και εμείς την επόμενη ημέρα. Θέλω να πω τέλος ένα πολύ μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους όσους έχουν επιλέξει το ψηφοδέλτιο της «Υψίπολις» γιατί πιστεύω πραγματικά ότι είμαστε από τις φωνές που θα διασφαλίσουμε τη διακυβέρνηση, τη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης σε ένα προοδευτικής κατεύθυνσης μέλλον. Η «Υψίπολις», όλοι μαζί, είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε μία κοινωνικά δίκαια και περιβαλλοντικά βιώσιμα αναπτυσσόμενη Θεσσαλονίκη με συγκεκριμένο όραμα και στόχους», δήλωσε. 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ