Skip to main content

Ζεϊμπέκ: Απαράδεκτα τα όσα δήλωσε ο Βασιλακόπουλος

Η μειονότητα ουδέποτε και σε οποιαδήποτε εκδήλωση δεν έχει δώσει την παραμικρή αφορμή για μια τέτοια δήλωσε, υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Σε έντονο ύφος απάντησε ο βουλευτής Χουσεΐν Ζεϊμπέκ στην πρωτοφανή δήλωση του Προέδρου της Ομοσπονδίας Μπάσκετ, Γιώργου Βασιλακόπουλου περί φόβου εμπλοκής της μειονότητας σε πιθανά επεισόδια μεταξύ των οπαδών, στην περίπτωση που διεξαχθεί στην Ξάνθη ο τελικός κυπέλλου μπάσκετ.

Ο βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει σε δήλωσή του στο xanthi2.gr: «Ήταν μια απαράδεκτη δήλωση. Η μειονότητα ουδέποτε και σε οποιαδήποτε εκδήλωση δεν έχει δώσει την παραμικρή αφορμή για μια τέτοια δήλωση. Είναι απαράδεκτο και μόνο ότι διαχωρίζει τη μειονότητα από τον πληθυσμό της Ξάνθης. Είναι προσωπική του άποψη ή έχει πληροφορίες από κάποια υπηρεσία ο κύριος Βασιλακόπουλος;» είπε και πρόσθεσε ότι οι δηλώσεις έχουν στεναχωρήσει όλους τους Ξανθιώτες και τη μειονότητα ενώ ευνοούν μόνο τα ακροδεξιά στοιχεία.

Ο κ. Ζεϊμπέκ επεσήμανε ότι η δήλωση του Προέδρου της ΕΟΚ αδικεί την πόλη που έχει κάνει άριστες διοργανώσεις σε πολλά αθλήματα και ειδικά στο μπάσκετ, φιλοξενώντας και την Εθνική και εκτίμησε: «Η Λάρισα δεν του άρεσε λόγω των αγροτών, η Ξάνθης λόγω της μειονότητας, μάλλον έψαχνε μια αφορμή για να μην γίνει ο τελικός εκτός Αθηνών. Τον καλούμε να έρθει για να γνωρίσει την πόλη και περιμένω να ανακαλέσει τη δήλωσή του. Μετά από αυτό και με δεδομένο ότι έχουμε μια βορειοελλαδική ομάδα, η Ξάνθη δικαιούται να διοργανώσει τον τελικό» κατέληξε ο βουλευτής της Ξάνθης.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται ότι θα υπάρξει και κοινή δήλωση όλων των βουλευτών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Πηγή:thrakisports.gr