Skip to main content

Ζέκα: Αν είναι για να βοηθήσω την Εθνική θα τρέχω μέχρι αύριο

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του Παναθηναϊκού

Την ευγνωμοσύνη του για την εξασφάλιση ελληνικής υπηκοότητας εξέφρασε με δηλώσεις του, ο Κάρλος Ζέκα ενώ παράλληλα δήλωσε αποφασισμένος να ανταποδώσει μέσω της Εθνικής την αγάπη και την εμπιστοσύνη που έχει εισπράξει στη χώρα μας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο μέσος του Παναθηναϊκoύ:

«Όλα όσα έχω κερδίσει στη ζωή μου, από την πρώτη μέρα που είμαι στην Ελλάδα, μου τα έχει δώσει ο κόσμος στην Ελλάδα. Γι’ αυτό θέλω να δώσω την καρδιά και την ψυχή μου για να κερδίσει η ομάδα», τόνισε ο αρχηγός του τριφυλλιού, ενώ ερωτηθείς πόσα χιλιόμετρα είναι έτοιμος να τρέξει με τη γαλανόλευκη, απάντησε: «Δεν ξέρω, 15, 20… Αν είναι για να βοηθήσω την Εθνική θα τρέχω μέχρι αύριο».

Σχετικά με τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα, είπε: «Το περίμενα πάρα πολύ. Χθες στο δωμάτιο σκέφτηκα πώς θα ήταν η προπόνηση, γιατί θα ήταν η πρώτη μου φορά, αλλά όλα τα παιδιά ήταν πολύ καλά μαζί μου και είμαι πολύ χαρούμενος. Γνωρίζω τον Καπίνο, με υποδέχτηκε καλά και ο Τζαβέλλας, όπως και όλα τα παιδιά. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει».