Skip to main content

ZeniΘ: Η επιλογή παρόχου ενέργειας είναι οικογενειακή υπόθεση (vid)

H Αντιγόνη Ψυχράμη και o Δημήτρης Μακαλιάς συμμετέχουν στη νέα τηλεοπτική καμπάνια της ZeniΘ υποδυόμενοι τους... εαυτούς τους.

Η ZeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, ανανέωσε το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό με τη νέα της καμπάνια με πρωταγωνιστές τους δημοφιλείς ηθοποιούς Αντιγόνη Ψυχράμη και Δημήτρη Μακαλιά, οι οποίοι και εντάσσονται στο δυναμικό της Κορυφαίας της Ομάδας.

Οι δυο σταρ υποδύονται τους εαυτούς τους σε έναν «προσωπικό» ρόλο, όπου αναδεικνύεται η έννοια της ελληνικής οικογένειας και των αναγκών της, που καλύπτει η ZeniΘ μέσα από ένα διαφοροποιημένο portfolio προϊόντων και υπηρεσιών.

Τα νέα μέλη της Κορυφαίας Ομάδας έρχονται να τη συμπληρώσουν, μέσα από μια σειρά δράσεων που θα περιέχει videos, τηλεοπτικά και digital, social media posts και πολλές εκπλήξεις.

Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Μarketing, Επικοινωνίας και Digital Strategy της ZeniΘ δήλωσε σχετικά: «Η επιτυχία της ΖeniΘ οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην Κορυφαία της Ομάδα, που οι καταναλωτές αγάπησαν και εμπιστεύθηκαν, προκειμένου να πάρουν μια τόσο σημαντική απόφαση όσο είναι το να επιλέξουν τον πάροχο ενέργειάς τους για το σπίτι ή την επιχείρησή τους. Η Αντιγόνη Ψυχράμη κι ο Δημήτρης Μακαλιάς είναι μία οικογένεια, δυο υπέροχοι άνθρωποι, και τους επιλέξαμε για να μοιραστούν κι εκείνοι τη δική τους αλήθεια για τη ZeniΘ. Στο πρόσωπό τους βλέπουμε την ελληνική οικογένεια που κάνει μια συνειδητή επιλογή παρόχου ενέργειας προκειμένου να εξασφαλίσει τα πιο καινοτόμα προιόντα και υπηρεσίες. Τους καλωσορίζουμε στην Κορυφαία Ομάδα ενέργειας!».

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ.