Skip to main content

ZeniΘ: Προνομιακές τιμές για τον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Όσοι από τους ενδιαφερόμενους εγγραφούν στον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο σε καταστήματα της ZeniΘ θα λάβουν προνομιακές τιμές.

H ZeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, στηρίζει με όλη της την ενέργεια τον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και καλεί το κοινό να συμμετάσχει στη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Βόρειας Ελλάδας, εξασφαλίζοντας προνομιακές τιμές συμμετοχής για όλους τους δρομείς με την εγγραφή τους στα καταστήματα του δικτύου της στη Θεσσαλονίκη.

Ο 8ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και το κοινό της Θεσσαλονίκης μπορεί να επωφεληθεί από τις προνομιακές τιμές για τη συμμετοχή του με την εγγραφή στα καταστήματα του δικτύου της ΖeniΘ από την 1η μέχρι και την 11η Οκτωβρίου, ώρα 11.00 με 15.00. Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι που θα επισκεφθούν τα καταστήματα μπορούν να εξασφαλίσουν το εισιτήριό τους για  την διαδρομή των 5χμ με την προνομιακή τιμή των 10€ (από 15€) και για την διαδρομή των 21χμ με την προνομιακή τιμή των 15€ (από 20€). Παράλληλα με την εγγραφή τους, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από την εξειδικευμένη ομάδα της ΖeniΘ για τα νέα, καινοτόμα προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος που ανταποκρίνονται στις εξατομικευμένες ενεργειακές ανάγκες τους, καθώς και να γνωρίσουν περισσότερα για τις πρόσθετες δωρεάν υπηρεσίες.  

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τα καταστήματα ZeniΘ στις διευθύνσεις: 26ης Οκτωβρίου 54-56, Κωνσταντίνου Καραμανλή 57 (περιοχή Ιπποκράτειο) και Μεγάλου Αλεξάνδρου 34 & Εθνικής Αντιστάσεως 79 (Καλαμαριά). Περισσότερες εκπλήξεις και δώρα περιμένουν το κοινό την ημέρα του event στο stage της ZeniΘ στο Sponsors Village. Για πληροφορίες σχετικά με τους διαγωνισμούς, μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα της ZeniΘ στο Facebook.

Ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με την συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού,  της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, του Υπουργείου Εσωτερικών, του τομέα Μακεδονίας και Θράκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.