Skip to main content

Ζέρβας: Δεν φοβόμαστε τον καρκίνο του μαστού αλλά επενδύουμε στην πρόληψη

Ο δήμαρχος έδωσε το παρών στις εκδηλώσεις του 10ου Sail For Pink στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης όπου απηύθυνε και χαιρετισμό.

Το δικό του μήνυμα για την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού έστειλε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο δήμαρχος έδωσε το παρών στις εκδηλώσεις του 10ου Sail For Pink στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης όπου απηύθυνε και χαιρετισμό. Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με άλλους φορείς και πολίτες που στηρίζουν την προσπάθεια του Συλλόγου Άλμα Ζωής, μεταξύ άλλων και του Θεόδωρου Καράογλου, που το μπλουζάκι «survivor», μίλησε για τη δική του μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Διαβάστε ακόμα: Το συγκλονιστικό μήνυμα του Καράογλου για τον καρκίνο του μαστού-«Φοβάμαι πάρα πολύ» (vid)

 

Σε ανάρτησή του ο Κωνσταντίνος Ζέρβας αναφέρει:

«Οι Θεσσαλονικείς σήμερα είχαμε ένα ραντεβού ζωής στη νέα παραλία. Γιορτάσαμε μαζί με το «Άλμα Ζωής», στο πλαίσιο του 10ου Sail For Pink, τη σπουδαιότητα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού. Δεν φοβόμαστε τον καρκίνο, παρά ενημερωνόμαστε και επενδύουμε στην πρόληψη. Προτρέποντας τις γυναίκες να εντάξουν τον τακτικό προληπτικό έλεγχο στη ζωή τους, ως Δήμος Θεσσαλονίκης προσφέρουμε τη δυνατότητα δωρεάν εξετάσεων κατά του καρκίνου του μαστού από τις 10 έως τις 28 Οκτωβρίου στα δημοτικά μας ιατρεία (Καραϊσκάκη 4, Τριανδρία, τηλ. για ραντεβού 2313 318.644 και 2313 318.643)».