Skip to main content

Ζέρβας: Η ασφάλεια είναι δημόσιο αγαθό και αφορά τον δήμαρχο

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δίωξης Παράτυπης Μετανάστευσης Ν. Θεσσαλονίκης.

Mε τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δίωξης Παράτυπης Μετανάστευσης Νομού Θεσσαλονίκης, κ. Δημήτριο Χασεκίδη συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης στα γραφεία της Ένωσης σε πολύ καλό κλίμα, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Συζητήθηκαν γενικότερα θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος πλην όμως δόθηκε έμφαση στις προκλήσεις του μεταναστευτικού ζητήματος και πως αυτές επιβάλλεται να απαντηθούν. Ο κ. Ζέρβας δήλωσε στο πλαίσιο της συνάντησης πως «η ασφάλεια είναι δημόσιο αγαθό και αφορά τον δήμαρχο» για να συμπληρώσει πως «οι αυξημένες μεταναστευτικές ροές προς την πόλη μας πρέπει να μας κρατούν σε διαρκή εγρήγορση».

Οι δύο άνδρες δεσμεύτηκαν για τη διατήρηση μιας συνεχούς επικοινωνίας και ενημέρωσης, καθώς το έργο που επιτελούν είναι αυξημένης σημασίας για την πόλη αλλά και τον πολεοδομικό συγκρότημα ευρύτερα.