Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019
x

ΖΕΡΒΑΣ: Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΜΕΤΡΗΘΗΚΕ, ΖΥΓΙΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΛΛΙΠΗΣ

Η κριτική του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα στην διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη για τα πεπραγμένα του 2018.

Κριτική στη διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη άσκησε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τον απολογισμό του 2018.

«Λυπάμαι αλλά μετά από αυτά τα οκτώ χρόνια, η διοίκηση Μπουτάρη ζυγίσθηκε, μετρήθηκε και βρέθηκε ελλιπής», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζέρβας, σημειώνοντας πως «τα πράγματα στην πόλη δεν ήταν και δεν είναι καλός καμωμένα».

Στην ομιλία του ο κ. Ζέρβας σημείωσε πως «αν οι βασικές αναφορές του δημάρχου και των συνεργατών του είναι άυλες επιτυχίες, αέρας εξωστρέφειας, ανοίγματα, δημοσιεύματα, σημαίνει πως δεν υπάρχουν επιτυχίες σε αυτά για τα οποία ο δήμαρχος είναι υπεύθυνοι, για τα απλά πράγματα της καθημερινότητας. Είχα επισημάνει στο παρελθόν ότι αναφέρεστε συνεχώς στα ίδια πράγματα».

«Ή κάποιος μας τρολάρει ή κάποιος έχει σταματήσει το χρόνο. Ζούμε τις ίδιες υποσχέσεις, παρόμοιους απολογισμούς. Δεν αισθανόμαστε περήφανοι γι΄ αυτά που μας παρουσιάζονται σήμερα», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Ζέρβας.

Ο νέος δήμαρχος στην παρέμβασή του, σημείωσε πως διττός στόχος της διοίκησής του είναι «να αγωνιστούμε ώστε να γίνει η πόλη καθαρή, να αξίζει να ζει κάποιος και να εργάζεται και να προσκαλεί άλλους να έρθουν σε αυτήν».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ