Skip to main content

Από τον ΣΜΑ έπιασε δουλειά σήμερα ο Κωνσταντίνος Ζέρβας

«Ο συμβολισμός είναι ότι ο δήμαρχος πρέπει να βρίσκεται κοντά στους εργαζόμενους» είπε ο κ. Ζέρβας κατά την επίσκεψή του στον ΣΜΑ του κεντρικού δήμου.

Στην κορυφή της ατζέντας της νέας διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης βρίσκεται ο τομέας της καθαριότητας, όπως τόνισε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας κατά την πρώτη ημέρα του στο δημαρχείο, έπειτα από την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του.

Όπως γράφει το fm100.gr, ο κ. Ζέρβας βρέθηκε σήμερα στις 7:00 στους χώρους του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του δήμου Θεσσαλονίκης (ΣΜΑ), συνοδευόμενος από τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο σε θέματα καθαριότητας και ανακύκλωσης Νίκο Ζεϊμπέκη, μέσα σε μια κίνηση γεμάτη συμβολισμούς.  

«Ο συμβολισμός είναι ότι ο δήμαρχος πρέπει να βρίσκεται κοντά στους εργαζόμενους. Συγχρόνως, όμως, η καθαριότητα αποτελεί το πρώτο μέλημα της διοίκησής μου. Βασικός σκοπός μας είναι η καθημερινότητα.  Όλα τα θέματα της καθημερινότητας βρίσκονται πρώτα στην ατζέντα μας» κατέστησε σαφές ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Ζέρβας εγκαταστάθηκε στο γραφείο δημάρχου στις 8 το πρωί. «Πιάνουμε δουλειά από νωρίς το πρωί και δουλεύουμε σκληρά», είναι το μήνυμα που έστειλε.

Το σημερινό πρόγραμμα του δημάρχου Θεσσαλονίκης περιλαμβάνει διαδοχικές συσκέψεις με έμφαση στο σκέλος των τεχνικών έργων, των υποδομών και των οικονομικών.  

Η πρώτη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής έχει προγραμματιστεί για τη 1 το μεσημέρι της προσεχούς Τετάρτης.