Skip to main content

Κωνσταντίνος Ζέρβας: Αυτή τη φορά θα κερδίσει η Θεσσαλονίκη

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, λίγες ώρες πριν τις επαναληπτικές εκλογές έστειλε μήνυμα ενότητας.

Μήνυμα για ενότητα της πόλης έστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, λίγες ώρες πριν τις επαναληπτικές εκλογές για τον κεντρικό δήμο.

«Εμείς στη Θεσσαλονίκη μπορεί να έχουμε πολλές και διαφορετικές απόψεις όμως μας ενώνουν πολλά περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν», τονίζει σε ανάρτησή του στα social media.

Όπως αναφέρει, την πρώτη Κυριακή έγινε η έκπληξη και «τώρα πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα. Ερχόμαστε να ενώσουμε δυνάμεις για να κερδίσουμε το μέλλον». 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Ζέρβα:

Αυτή τη φορά θα κερδίσει η πόλη

Αύριο ξημερώνει μία νέα ημέρα για την πόλη. Είναι ημέρα χαράς, ημέρα συμμετοχής. Φτάνει στο τέλος της μια μακρά για εμάς διαδρομή κατά την οποία προσπαθήσαμε να φωτίσουμε κάθε πρόβλημα της πόλης.

Γυρίσαμε σε κάθε γειτονιά, συναντήσαμε όσους περισσότερους γίνεται, ακούσαμε τους προβληματισμούς και τις αγωνίες των ανθρώπων αυτής της πόλης.

Χωρίς μηχανισμούς, χωρίς συστήματα, όταν όλοι θεωρούσαν χαμένη την υπόθεση της αυτοδιοίκησης, όταν όλοι επέλεξαν να μιλήσουν για κόμματα και ξέχασαν τη Θεσσαλονίκη, εμείς επιμείναμε. Όταν όλες οι δημοσκοπήσεις μας έδειχναν στην 4η, 5η και 6η θέση εμείς συνεχίσαμε. Όταν στους τηλεοπτικούς σταθμούς δεν κληθήκαμε να συμμετάσχουμε σε debates, εμείς συνεχίσαμε.

Επιμείναμε γιατί έχουμε πίστη στις δυνάμεις της πόλης, γιατί την έχουμε ονειρευτεί καλύτερη. Γιατί ξέρουμε ότι έχει τις δυνατότητες να γίνει μία ευρωπαϊκή μητρόπολη.
Είπαμε ότι οι Θεσσαλονικείς δεν είναι δεδομένοι και εσείς το αποδείξατε.

Εμείς ήρθαμε να ενώσουμε την πόλη για να την αλλάξουμε για να γίνει η ζωή στην πόλη καλύτερη για όλους και όχι να τη διχάσουμε για να κερδίσουμε τις εκλογές.

Την πρώτη Κυριακή κάνατε την έκπληξη των εκλογών. Κανείς δεν περίμενε ότι η πόλη θα απαιτήσει με την ψήφο της να έχει λόγο στα θέματα που την αφορούν. Τώρα πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα. Ερχόμαστε να ενώσουμε δυνάμεις για να κερδίσουμε το μέλλον. Για το λόγο αυτό δεν απαντήσαμε σε ύβρεις, σε σκαιότατες προσωπικές επιθέσεις. Μας δίνει δύναμη η δική σας δύναμη, η δική σας υποστήριξη.

Το ξέρουμε. Είναι εύκολο να χωρίζεις. Όμως εμείς από την αρχή επιλέξαμε το δρόμο του διαλόγου, της σύνθεσης και της σύνεσης. Και από αυτόν τον δρόμο δεν θα ξεστρατίσουμε..

Την επόμενη ημέρα, θα είμαστε όλοι μαζί στην ίδια πόλη, στις ίδιες πλατείες.

Εμείς στη Θεσσαλονίκη μπορεί να έχουμε πολλές και διαφορετικές απόψεις όμως μας ενώνουν πολλά περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.

Η πόλη θα προχωρήσει. Θα πάει μπροστά. Μέσα από τη δική σας συμμετοχή, μέσα από τη δική σας απόφαση. Αυτή τη φορά πρέπει να κερδίσει η πόλη.

Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται επιτέλους δήμαρχο. Δήμαρχο αποφασισμένο να κάνει τη δουλειά, να ενδιαφέρεται και να την αγαπά. Να φροντίζει κάθε υπόθεση, να λογοδοτεί στους Θεσσαλονικείς, να αντλεί δύναμη από αυτούς και από κανέναν άλλον.

Νίκη για σένα.

Νίκη για τη Θεσσαλονίκη