Skip to main content

Ζέρβας: Υπάρχουν κακοί δρόμοι στη Θεσσαλονίκη - Θα τους συντηρήσουμε

«Υπάρχουν κακοί δρόμοι. Οφείλουμε να τους ασφαλτοστρώσουμε, αλλά και να τους συντηρούμε σωστά. Κάτι που θα κάνουμε» τόνισε ο κ. Ζέρβας.

Την ανάγκη για παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Θεσσαλονίκης και ενίσχυση της αστυνόμευσης στους δρόμους της πόλης επεσήμανε ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο κ. Ζέρβας, ο οποίος παρευρέθηκε σήμερα το πρωί στη δράση του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης στην πλατεία Αριστοτέλους, τόνισε αρχικά πως «όλα έχουν να κάνουν με την υποδομή, την αστυνόμευση και την παιδεία.

Σήμερα θα πρέπει να επισημάνουμε ότι υπάρχουν κακοί δρόμοι. Οφείλουμε να τους ασφαλτοστρώσουμε, αλλά και να τους συντηρούμε σωστά. Κάτι που θα κάνουμε άμεσα. Επίσης, η αστυνόμευση είναι κάτι σημαντικό».

Ο ίδιος κατέστησε σαφές πως «οφείλουμε να τιμωρούμε όλους όσοι παρκάρουν πάνω σε μπάρες ΑΜΕΑ, σε δίοδο τυφλών ή εμποδίζουν την άνετη κίνηση των πεζών στα πεζοδρόμια».

«Όσον αφορά την παιδεία θα πρέπει να καταλάβουν όλοι οι οδηγοί ότι το κράνος σώζει ζωές. Ό,τι έχει να κάνει με την ασφάλεια του οδηγού θα πρέπει να τα υιοθετούμε χωρίς δεύτερη σκέψη» κατέληξε.