Skip to main content

Ζέρβας: Να αποδειχθεί έτος δημιουργίας, ανάπτυξης και προόδου το 2020

Ο δήμαρχος στο μήνυμά του ευχήθηκε η Θεσσαλονίκη να μετατραπεί σε μία πόλη που αξίζει να ζεις, να εργάζεσαι και να επισκέπτεσαι.

Να συγχρονίσουν τα ρολόγια τους με τις παγκόσμιες εξελίξεις καλεί τους Θεσσαλονικείς ο δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Ζέρβας στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του προς του δημότες.

«Θέλουμε μία smart city που θα αξιοποιεί την τεχνολογία προς όφελος των πολιτών», αναφέρει ο κ. Ζέρβας με αφορμή την έλευση του νέους έτους, εκφράζοντας παράλληλα τη δέσμευση ότι η πόλη θα οδηγηθεί μετά από 24 αιώνες ιστορίας σε ένα πιο λαμπρό μέλλον.

«Μαζί με τις ευχές μου για πραγμάτωση κάθε προσωπικού στόχου, σε κάθε μία και σε κάθε έναν ξεχωριστά, εύχομαι το 2020 να αποδειχθεί έτος  δημιουργίας, έτος ανάπτυξης και προόδου», αναφέρει μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά το μήνυμα του Κωνσταντίνου Ζέρβα:

Αγαπημένοι μου συμπολίτες Θεσσαλονικείς,

Αποχαιρετήσαμε το 2019.

Αφήσαμε  πίσω μας μια δεκαετία μεγάλων ανατροπών, μια δεκαετία που αμφισβήτησε πολλές παραδοχές, μία μεγάλη οικονομική κρίση που ταλαιπώρησε την κοινωνία.

Αυτές τις ώρες της συμβολικής νέας αρχής, που σημαίνει κάθε φορά η Πρωτοχρονιά, μπορούμε να αισθανόμαστε σίγουροι και αισιόδοξοι για τις δυνατότητές μας.

Καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά με πίστη στο καλύτερο.

Με τη σιγουριά ότι δημιουργούμε τους όρους και τις προϋποθέσεις για μία νέα πορεία

Το 2020 οριοθετεί μία νέα συλλογική προσπάθεια.

Είναι χρέος μας να βάλουμε ισχυρά θεμέλια για το μέλλον

Είναι χρέος μας να εργαστούμε συστηματικά για να αλλάξουμε την πόλη μας.

Να την μετατρέψουμε σε μία πόλη που αξίζει να ζεις, να εργάζεσαι και να επισκέπτεσαι.

Μία πόλη με μεγάλες υποδομές, αξιόπιστες αστικές συγκοινωνίες, μία πόλη καθαρή, με ευταξία και ασφάλεια.

Είναι χρέος μας η ενίσχυση της κοινωνικής πρόνοιας, η αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο.

Παράλληλα όμως με αυτά, θα συγχρονίσουμε τα ρολόγια μας με όλες τις παγκόσμιες εξελίξεις. Θέλουμε μία smart city που θα αξιοποιεί την τεχνολογία προς όφελος των πολιτών.

Με δουλειά και σχέδιο, πρέπει να οδηγήσουμε τη Θεσσαλονίκη, μία πόλη με 24 αιώνες συνεχούς Ιστορίας, σε ένα πιο λαμπρό μέλλον.

Η εντολή που μου δώσατε είναι συγκεκριμένη.

Είναι για μένα δέσμευση.

Μαζί με τις ευχές μου για πραγμάτωση κάθε προσωπικού στόχου, σε κάθε μία και σε κάθε έναν ξεχωριστά, εύχομαι το 2020 να αποδειχθεί έτος  δημιουργίας, έτος ανάπτυξης και προόδου.

Όλοι μαζί, μπορούμε και πρέπει να πάμε τη Θεσσαλονίκη ψηλά.

Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε την Ελλάδα ψηλά.

Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους!!!