Skip to main content

Ζέρβας: Έχουμε πλάνο, θέλουμε μια Θεσσαλονίκη πρωταγωνίστρια

Περιμένω την επόμενη Κυριακή για να ολοκληρωθεί αυτή η μεγάλη προσπάθεια που για εμένα ξεκίνησε πριν από 9 μήνες, τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος.

«Ξεκίνησα με την προοπτική να πάμε μέχρι το τέλος και να διεκδικήσουμε την δημαρχία της πόλης», δήλωσε στο radio North 98 ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, προσθέτοντας, «περιμένω την επόμενη Κυριακή για να ολοκληρωθεί αυτή η μεγάλη προσπάθεια που για εμένα ξεκίνησε πριν από 9 μήνες».

Ο κ. Ζέρβας εξήγησε πως έχει συνομιλήσει μετά το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής με τους συνυποψήφιους του δημάρχους Θεσσαλονίκης Νίκο Ταχιάο, Πέτρο Λεκάκη, Μάκη Κυριζίδη, Χάρη Αηδονόπουλο, Σπύρο Βούγια, ενώ δεν κατέστη ακόμη δυνατό να επικοινωνήσει με τον Γιώργο Ορφανό.

Όσον αφορά στην προοπτική συνεργασιών, ο κ. Ζέρβας τόνισε «με όλους μπορώ να συνεργαστώ. Με οποιονδήποτε έχει πλάνο για τη Θεσσαλονίκη και μπορούμε να βάλουμε μια προγραμματική ατζέντα πάνω στη βελτίωση των συνθηκών. Εγώ δεν ξεκινάω με αποκλεισμούς, ξεκινάω για να συνθέσω».

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας υπογράμμισε πως με τον ίδιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, θα πρέπει μέσα στο καλοκαίρι και πριν αναλάβει η νέα διοίκηση, να φτιαχτεί ολόκληρο το πλάνο, ώστε από 1η Σεπτεμβρίου να πιάσει δουλειά η νέα δημοτική αρχή Θεσσαλονίκης.

Στόχος μας είναι να κάνουμε τη Θεσσαλονίκη μία σύγχρονη ευρωπαϊκή μητρόπολη, μία πόλη πρωταγωνίστρια, είπε και υπογράμμισε πως ο ίδιος προέρχεται από την αυτοδιοίκηση και θα μείνει στην αυτοδιοίκηση.