Skip to main content

Ζέρβας σε εργαζόμενους του δήμου: Με αφοσίωση στηρίζετε την κοινωνία

Τις ευχαριστίες του για το υψηλό αίσθημα καθήκοντος που τους διέπει απεύθυνε με τις ευχές του στους εργαζόμενους ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ένα ξεχωριστό μήνυμα για το φετινό Πάσχα απηύθυνε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας στους εργαζόμενους του δήμου που συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη του καθήκοντος σε εξωτερικούς χώρους όταν ο περισσότερος κόσμος παραμένει μέσα στα σπίτια του, λόγω κορωνοϊού.

«Αυτό το Πάσχα είναι διαφορετικό. Μας βρίσκει ενώπιον μιας μεγάλης προσπάθειας στο μέσο παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης. Οι περισσότεροι Έλληνες μένουνε σπίτι για να προστατεύσουν ευπαθείς ομάδες και ηλικιωμένους. Μένουνε σπίτι όμως διότι γνωρίζουν ότι εργάζονται για αυτούς σειρά υπαλλήλων σε κρίσιμους τομείς», αναφέρει ο κ. Ζέρβας και προσθέτει:

«Σε αυτήν την προσπάθεια, ενεργό ρόλο έχουν εργαζόμενοι στους δήμους, όλοι εσείς με τη στάση και την αφοσίωση και την εργατικότητα στηρίζετε την κοινωνία. Μαζί με τις θερμές ευχαριστίες μου για το υψηλό αίσθημα ευθύνης δεχθείτε τις ευχές μου για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση».