Skip to main content

Ζέρβας: Σε λειτουργία όλες οι δημοτικές υπηρεσίες μετά την κυβερνοεπίθεση

Δεν υπάρχει πολίτης που να μην μπορεί να εξυπηρετηθεί από υπηρεσία του δήμου, σημείωσε ο δήμαρχος για την αποκατάσταση των λειτουργικών συστημάτων

Με αμείωτο ρυθμό προχωρά η αποκατάσταση των λειτουργικών συστημάτων του δήμου Θεσσαλονίκης, μετά από την κυβερνοεπίθεση που είχε σημειωθεί στα τέλη Ιουλίου, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας στην κεντρική τοποθέτησή του στην αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του κ. Ζέρβα προς το Δημοτικό Συμβούλιο, ήδη υπάρχουν πλήρως λειτουργικές 630 τερματικές μονάδες, ενώ προγραμματίζεται η προμήθεια επιπλέον 500 υπολογιστών. «Όλες οι υπηρεσίες του δήμου βρίσκονται σε λειτουργία. Σε διαφορετικό ποσοστό καθεμία, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει πολίτης που να μην μπορεί να εξυπηρετηθεί από υπηρεσία του δήμου», σημείωσε.

Δέκα χιλιάδες θεατές προσέλκυσε το 2ο Φεστιβάλ Καλοκαιριού

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο 2ο Φεστιβάλ Καλοκαιριού του δήμου Θεσσαλονίκης, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες.

«Το Φεστιβάλ Καλοκαιριού προσέφερε κάθε μέρα και μια μικρή γιορτή στην πόλη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζέρβας, σημειώνοντας ότι στο πλαίσιο της διοργάνωσης, με την οποία έγινε επί της ουσίας η επανεκκίνηση του πολιτισμού μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο, οργανώθηκαν 28 εκδηλώσεις, στις οποίες συμμετείχαν πάνω από 300 καλλιτέχνες, προσελκύοντας περίπου 10.000 θεατές.