Skip to main content

Ζέρβας σε Νοτοπούλου για μετρό: Εγκαινιάσατε το έργο δέκα φορές

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης απαντά στα όσα είπε η ανθυποψήφιά του σχετικά με παλαιότερες δηλώσεις του ίδιου για το μετρό Θεσσαλονίκης.

Αιχμηρή απάντηση στην ανθυποψηφία του, Κατερίνα Νοτοπούλου, δίνει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, αναφορικά με τα όσα ανέφερε στο debate της κρατικής τηλεόρασης σχετικά με παλαιότερες δηλώσεις του ίδιου για το μετρό Θεσσαλονίκης.

«Μόλις προχθές, η κυρία Νοτοπούλου, περιπαικτικά αναφέρθηκε σε εμένα, γιατί προ ετών είχα δηλώσει πως η μέρα που το Μετρό της πόλης είναι έτοιμο θα είναι από τις πιο ευτυχισμένες τις ζωής μου» αναφέρει ο κ. Ζέρβας επισημαίνοντας πως «θα είναι πράγματι κυρία Νοτοπούλου η ευτυχέστερη μέρα της ζωής μου, γιατί για αυτό το έργο εργάστηκα, συγκρούστηκα, πρότεινα λύσεις πιο γρήγορες και πιο οικονομικές. Για να λειτουργούν όλοι οι σταθμοί. Για να μην χαθεί άλλη μία πενταετία – όπως και χάθηκε. Ναι, θα είναι η ευτυχέστερη ημέρα της ζωής μου, όταν κόψει ο πρώτος Θεσσαλονικιός το πρώτο εισιτήριο και κάνει την πρώτη διαδρομή στην πόλη».

Και συνεχίζει: «Αλλά για να κόψει κανείς εισιτήριο χρειάζονται πραγματικά μηχανήματα, τελειωμένοι σταθμοί και όχι μουσαμάδες με παραπλανητικές φωτογραφίες. Έχετε εγκαινιάσει το έργο δέκα φορές μέχρι σήμερα και φωτογραφίζεστε σε ακινητοποιημένους συρμούς. Ας είναι. Το κατανοώ. Θέλετε μία επαφή με την πόλη καθώς δύο χρόνια πριν δεν θα είχατε σκεφτεί ότι θέλετε να την υπηρετήσετε. Και εσείς, όπως και άλλοι, επιστρατευθήκατε σε αυτήν την υπόθεση για να βγάλετε τη βάρδια. Δεν είναι κακό να λέμε αλήθειες. Εμείς είμαστε εδώ - αντίθετα – για να αλλάξουμε την πόλη» καταλήγει η δήλωση του υποψηφίου δημάρχου.