Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020
x

Ο ΖΕΡΒΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΑ:ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΡΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ;

Ο ανεξάρτητος δημ. σύμβουλος επέλεξε να απαντήσει στις βολές του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων αναφερόμενος στο πρόβλημα με το ρολόι στην Αριστοτέλους.

Πόλεμο ανακοινώσεων έχουν ξεκινήσει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, Θανάσης Παππάς και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Κωνσταντίνος Ζέρβας εξαιτίας προβλήμάτων που ταλανίζουν τον δήμο (δείτε εδώ).

Σε ανακοίνωσή του, με τίτλο «Όλα δουλεύουν ρολόι στην πόλη;», ο κ. Ζέρβας αναφέρει πως «σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο τεχνικών έργων, περιβάλλοντος, καθαριότητας κλπ κλπ του Δήμου Θεσσαλονίκης όσοι έχουμε διατελέσει στη διοίκηση "δεν δικαιούμαστε δια να ομιλούμε"». «Η ψευδαίσθηση ιδεολογικής υπεροχής συμβαδίζει πάντα με την ανεπάρκεια», σχολιάζει.

«Είναι 7 χρόνια αντιδήμαρχος και σήμερα διαχειρίζεται έργα 3 εκατομμυρίων ευρώ για το πράσινο και μάλλον με γελούν τα μάτια μου και τα δέντρα στην Τσιμισκή δεν είναι άρρωστα, και το πρόβλημα αντιμετωπίζεται! Αντί απάντησης ας αναδείξω άλλο ένα πρόβλημα που δεν λειτουργεί... ρολόι, και πιστοποιεί τα παραπάνω: Διασταύρωση Τσιμισκή και Αριστοτέλους και το ρολόι του Δήμου δείχνει τη σωστή ώρα …μόνο 2 φορές τη μέρα. Εδώ και χρόνια!», αναφέρει ο ίδιος. 

Μάλιστα προτρέπει τον κ. Παππά να ρωτήσει γιατί λειτουργούσε όταν λειτουργούσε, γιατί προφανώς πρέπει να λειτουργεί, και μάλιστα εν μέσω τουριστικής περιόδου!

«Αν υπάρχει βούληση και ικανότητα όλα λύνονται, τα υπόλοιπα είναι διαδικτυακές δικαιολογίες. Οι πολίτες γνωρίζουν ότι υπήρξαν καλύτερες διοικήσεις στο παρελθόν και σίγουρα θα υπάρξουν καλύτερες στο μέλλον!», καταλήγει.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ