Skip to main content

Ζέρβας: Στεναχωρημένος που δεν μπόρεσα να τρέξω στον Ημιμαραθώνιο

«Εγώ απολαμβάνω ως θεατής αυτή τη γιορτή της πόλης», σημείωσε ο κ. Ζέρβας ο οποίος άλλες χρονιές είχε συμμετάσχει ως δρομέας στη διοργάνωση.

Ευτυχισμένος για την εξέλιξη του θεσμού του 8ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκη δήλωσε απόψε πριν την έναρξη του Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

«Εγώ σήμερα είμαι και πολύ ευτυχισμένος και πολύ στεναχωρημένος. Πολύ ευτυχισμένος γιατί βλέπω ότι αυτή η διοργάνωση πάει τόσο καλά και στεναχωρημένος γιατί δεν μπορώ να τρέξω. Δεν προετοιμάστηκα καθόλου είχαμε πάρα πολύ τρέξιμο αυτή την περίοδο. Τώρα απολαμβάνω ως θεατής αυτή τη γιορτή της πόλης», σημείωσε ο κ. Ζέρβας ο οποίος άλλες χρονιές είχε συμμετάσχει ως δρομέας στη διοργάνωση.

Ο ίδιος υπογράμμισε και τη συμβολή του δήμου στην επιτυχή οργάνωση αναφερόμενος στην υπηρεσία της καθαριότητας. «Μόλις τελειώσει αυτή η μεγάλη γιορτή θα πρέπει να έρθετε να δείτε τους ανθρώπους της καθαριότητας που θα δουλεύουν όλο το βράδυ για να φέρουν την πόλη στην κατάσταση που ήταν», τόνισε ο δήμαρχος.