Skip to main content

Ζέρβας: Τέλος οι αντιπαλότητες - Ενωμένοι θα λύσουμε τα προβλήματα

Ο νέος δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας τόνισε πως από το στάδιο της ατζέντας ήρθε η ώρα να μπει σε εφαρμογή το σχέδιο για την επίλυση των προβλημάτων

Μήνυμα ενότητας και συνεργασίας για την επόμενη μέρα έστειλε σήμερα ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Σε συνέντευξή του στον Skai.gr σημείωσε ότι είναι στην κουλτούρα του η συνεργασία, τονίζοντας πως σε όλες τις παρατάξεις υπάρχουν άξιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

«Όλο το καλοκαίρι θα δουλεύουμε και με τις άλλες παρατάξεις. Τους θεωρώ εν δυνάμει εταίρους σε αυτή την προσπάθεια. Η δουλειά περιμένει. Υπάρχουν άξιοι δημοτικοί σύμβουλοι σε όλες τις παρατάξεις. Δεν έχω θέμα να συνεργαστώ μαζί τους, εφόσον το επιθυμούν και εκείνοι για την επόμενη μέρα», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε, «είναι ώρα να ασχοληθούμε με τα θέματα της πόλης και να αφήσουμε τις αντιπαλότητες». «Πρέπει να ενωθούμε όλοι για να λύσουμε τα προβλήματα. Είναι πολλά η καθαριότητα, το κυκλοφοριακό, η ασφάλεια. Πλέον από το στάδιο της ατζέντας, πρέπει να μπούμε στην εφαρμογή», υπογράμμισε.

Ερωτηθείς για το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, ανέφερε ότι του ευχήθηκε να έχουν καλή συνεργασία. «Εγώ με την ιδιότητα του δημάρχου και ο ίδιος με όποια ιδιότητα του δώσει ο ελληνικός λαός στις εκλογές», τόνισε, εκτιμώντας ότι με βάση όλες τις προβλέψεις θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός.