Skip to main content

Ζέρβας: Θα ανακτήσουμε την πλατεία Δικαστηρίων από την παραβατικότητα

Η πρώτη ενέργεια έχει γίνει ήδη από την πλευρά της δημοτικής αρχής με τη δημιουργία του χριστουγεννιάτικου πάρκου και αγοράς στην πλατεία Δικαστηρίων

Να ανακτήσει εκ νέου την περιοχή στην πλατεία Δικαστηρίων και να εξαλειφθεί η οποιαδήποτε παραβατικότητα θα επιδιώξει ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Η πρώτη ενέργεια έχει γίνει ήδη από την πλευρά της δημοτικής αρχής με τη δημιουργία του χριστουγεννιάτικου πάρκου και αγοράς στο συγκεκριμένο σημείο.

«Οι καλές χρήσεις διώχνουν τις κακές χρήσεις και αυτή ακριβώς ήταν η προσπάθεια μας να εγκαταστήσουμε εκεί το Χριστουγεννιάτικο χωριό, όπως ήδη σκεφτόμαστε ποια θα είναι η επόμενη ημέρα, γιατί τα Χριστούγεννα περνάνε», τόνισε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, ερωτηθείς για την ύπαρξη παραβατικών στοιχείων στην περιοχή.

Όπως ανέφερε, θα εξεταστεί «πως εκείνη η περιοχή θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο και σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, ώστε να εξαλειφθεί η οποιαδήποτε παραβατικότητα»

«Θα πρέπει να αναγνωρίσετε ότι η περιοχή έχει αλλάξει, προφανώς πρέπει να την ανακτήσουμε πλήρως. Είναι κάτι που το βλέπουμε σε συνεργασία με την αστυνομία γιατί προφανώς δεν είναι αρμοδιότητα του δήμου να απαλλάξει την περιοχή από όλη αυτή την παραβατικότητα και την όποια κακή εικόνα υπάρχει», υπογράμμισε.