Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019
x

ΜΗΝΥΜΑ ΖΕΡΒΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΩΣ 61ΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης περιγράφει τα συναισθήματά του από την προεκλογική περίοδο και δίνει το σύνθημα για την επόμενη μέρα του κεντρικού δήμου.

Αντίστροφα μετρά ο νεοκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας για την ορκωμοσία του στις 26 Αυγούστου.

Σε ανάρτησή του στο Faceboo, o κ. Ζέρβας περιγράφει τα όσα βίωσε κατά την προεκλογική περίοδο και δίνει το σύνθημα για την επόμενη μέρα του κεντρικού δήμου.

«Το έχω πει, το λέω και πάλι: Το σύνθημά μου είναι δουλειά, δουλειά και δουλειά» υπογραμμίζει ο εκλεγμένος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Πλησιάζει λοιπόν η τόσο σημαντική ημέρα της ορκωμοσίας ως ο 61ος Δήμαρχος της πόλης που γεννήθηκα, που μεγάλωσα, που αγάπησα. Κι έρχονται αναπόφευκτα εικόνες και στιγμές από αυτήν την υπέροχη διαδρομή. Όλων όσων έζησα, από την ημέρα που αποφάσισα να διεκδικήσω τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης μέχρι και τη μεγάλη νίκη της 2ας Ιουνίου.

Ήταν μια πορεία γεμάτη δυσκολίες, επαφής με πολλούς συμπολίτες μου που στο τέλος της κέρδισα πολλά κι έμαθα ακόμη περισσότερα. Καμία νίκη, καμία επιτυχία δεν κερδίζονται χωρίς να θέτεις στόχους. Και ούτε στιγμή να μην απογοητεύεσαι, να μην σε πτοεί η κούραση, να μην σταματάς να πιστεύεις στον εαυτό σου και στους συνεργάτες σου. Να εργάζεσαι αδιάκοπα με επιμονή και υπομονή.

Το έχω πει, το λέω και πάλι: Το σύνθημα μου είναι δουλειά, δουλειά, και δουλειά. Δεν άλλαξε και δεν θα αλλάξει. Έτσι θα πορευθώ, έτσι θα πορευθούμε για τα επόμενα 4 χρόνια δύσκολης αλλά δημιουργικής προσπάθειας για την πόλη μας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ