Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019
x

ΖΕΡΒΑΣ: ΒΑΖΟΥΝ ΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ DEBATE

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης σε αιχμηρή ανάρτησή του σχολιάζει τη μη πρόσκλησή του σε debate που φιλοξενήθηκε από τηλεοπτικό σταθμό.

Σε αιχμηρή δήλωση για τη μη πρόσκλησή του σε debate που φιλοξένησε σήμερα ο τηλεοπτικός σταθμός Ant1 προχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας με ανάρτησή του στα social media.

«Δευτέρα 20/5/2029 - λίγες ημέρες πριν από την κάλπη. Συνεργάτες με ενημερώνουν ότι σε τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας φιλοξενείται ένα debate. Ανοίγω την τηλεόραση και παρακολουθώ» γράφει ο κ. Ζέρβας στην ανάρτησή του και συμπληρώνει:

«Τα κόμματα προσπαθούν να πνίξουν τις φωνές της πόλης με κάθε τρόπο. Παρεμβαίνουν στους τηλεοπτικούς σταθμούς και επιλέγουν την σύνθεση των πάνελ κατά πως τους βολεύει, κάθε φορά. Δε λογαριάζουν ούτε τη δυναμική, ούτε τις δημοσκοπήσεις που την αποτυπώνουν. Οι κομματικοί υποψήφιοι επιλέγουν να αντιπαρατεθούν μεταξύ τους.

»Δεν θέλουν αυτοδιοικητικές φωνές. Δεν θέλουν ανεξάρτητες φωνές, δυνάμεις της πόλης και της κοινωνίας των πολιτών. Θέλουν με το στανιό να αποφασίσουν αυτά για τη Θεσσαλονίκη.

»Δεν θα έβαζαν λυτούς και δεμένους να μας ''κόβουν'' από κάθε debate και τηλεοπτικό σταθμό. Εάν είχαν πρόγραμμα για την πόλη και προτάσεις δεν θα φοβόταν τη σύγκριση, δεν θα πήγαιναν σε σκηνοθετημένες υποψηφιότητες».

«Αυτή τη φορά όμως η πόλη θα νικήσει» καταλήγει η ανάρτηση του υποψηφίου δημάρχου την οποία συνοδεύει με στιγμιότυπο από το debate.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ