Skip to main content

Ζέρβας:Όσοι προσφύγουν στο ΣτΕ για τα αρχαία δεν θέλουν μέσα μεταφοράς

Η απάντηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης για την ενδεχόμενη προσφυγή στο ΣτΕ της Κίνησης Πολιτών για τα αρχαία του σταθμού Βενιζέλου

Απάντηση στην Κίνηση Πολιτών για την Προστασία της Πολιτικής Κληρονομιάς και την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας, αν τελικά ανατραπεί η λύση in situ για τα αρχαία στον σταθμό Βενιζέλου έδωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Κλείνοντας την ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τον ΟΑΣΘ είπε χαρακτηριστικά: «Και βέβαια πρέπει να έχουμε και μετρό. Αλλά άκουσα χθες έκπληκτος ότι θα γίνει προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας, αν το ΚΑΣ δεν πάρει την απόφαση που θέλουν. Δεν ξέρω αν οι άνθρωποι που κάνουν τέτοιες δηλώσεις, όντως τους ενδιαφέρει να έχει αστικές συγκοινωνίες η πόλη μας, να έχει όλα αυτά τα μέσα τα οποία θα την βάλουν στην τροχιά που θέλουμε και επιθυμούμε».

Ο κ. Ζέρβας τόνισε ότι θα παρακολουθεί όλες τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης και της διοίκησης του ΟΑΣΘ θετικά, αλλά ως δήμος Θεσσαλονίκης θα επιβλέπουν και θα επισπεύδουν και θα βγουν δημόσια να πουν αν κάτι δεν πάει καλά.