Skip to main content

Ζέρβας:Τέλος στην κακοδαιμονία του ράβε-ξήλωνε στους δρόμους της πόλης

Σύσκεψη με εκπροσώπους φορέων που κατασκευάζουν τεχνικά έργα είχε ο δήμαρχος, προκειμένου να συζητηθούν προτάσεις για την αναβάθμιση του οδοστρώματος.

«Στόχος μας είναι να βάλουμε ένα τέλος στην ασυνεννοησία και την έλλειψη προγραμματισμού ώστε στο μέλλον να αποφευχθεί η εικόνα πολλαπλών παρεμβάσεων και η υποβάθμιση του οδοστρώματος και του αστικού περιβάλλοντος» τόνισε ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας σε ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε στο Δημαρχείο με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των φορέων που κατασκευάζουν τεχνικά έργα.

«Αναγνωρίζω τις αντικειμενικές δυσκολίες όμως είναι μία πρωτοβουλία που έρχεται να βάλει τέλος στην κακοδαιμονία του ράβε – ξήλωνε στους δρόμους της πόλης», συμπλήρωσε ο Δήμαρχος.

Στη σύσκεψη αποφασίσθηκε η δημιουργία ενός συντονιστικού οργάνου που θα παρακολουθεί τους σχεδιασμούς των έργων και θα φροντίζει για την παράλληλη εκτέλεση εργασιών όπου αυτό είναι δυνατόν.

Επίσης έπεσαν στο τραπέζι προτάσεις για την εντατικοποίηση των ελέγχων για τις κακοτεχνίες από κοινά κλιμάκια και συζητήθηκαν προβλήματα προγραμματισμού των έργων που έθεσαν τα υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.

Οι εκπρόσωποι των φορέων συνεχάρησαν τη Διοίκηση του Δήμου για την πρωτοβουλία -να σημειωθεί ότι αντίστοιχη συνάντηση δεν είχε πραγματοποιηθεί εδώ και αρκετά χρόνια- και αφού παρέθεσαν σειρά προβλημάτων δήλωσαν ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα ορίσουν τους εκπροσώπους τους για το συντονιστικό όργανο, που θα συνεδριάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν από πλευράς του Δήμου, ο Τεχνικός Σύμβουλος του Δημάρχου Δ. Μήτρου και ο προϊστάμενος της Δ/νσης Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Ν. Μεσημέρης ενώ εκπροσωπήθηκαν μεταξύ άλλων οι ΔΕΔΔΗΕ, ΕΔΑ ΑΕ, ΕΥΑΘ Α.Ε.,ΟΤΕ Α.Ε.