Skip to main content

Ζιούτα: Επιβεβλημένη ανάγκη ο σεβασμός στους συνταξιούχους(vid)

Όπως αναφέρει σε μήνυμά της επί ΣΥΡΙΖΑ σημειώθηκαν 17 μειώσεις συντάξεων, 250.000 εκκρεμείς αιτήσεις συνταξιοδότησης και κατάργηση του ΕΚΑΣ.

Σεβασμό στους συνταξιούχους ζητά η υποψήφια βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία Κατερίνα Ζιούτα, σε νέο video που έδωσε στη δημοσιότητα.

Όπως αναφέρει σε μήνυμά της επί ΣΥΡΙΖΑ σημειώθηκαν 17 μειώσεις συντάξεων, 250.000 εκκρεμείς αιτήσεις συνταξιοδότησης, παράνομη στέρηση ενημερωτικών σημειωμάτων και κατάργηση του ΕΚΑΣ.

Η κ. Ζιούτα καλεί τους ψηφοφόρους να στηρίξουν νέους υποψήφιους.  

Αναλυτικά η τοποθέτηση της κ. Ζιούτα:

Στα χρόνια που ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, είχαμε: 17 μειώσεις συντάξεων, 250.000 εκκρεμείς αιτήσεις συντ/σης, παράνομη στέρηση ενημερωτικών σημειωμάτων, κατάργηση του ΕΚΑΣ... Τι άλλο να περιμένουμε για να πούμε "επιτέλους φτάνει";

Δυναμώνουμε τη φωνή μας, την ενώνουμε με την αγωνία των χιλιάδων συνταξιούχων και δεσμευόμαστε για άμεση επανεκκίνηση των εκκρεμών διαδικασιών, ώστε να επανέλθουμε το συντομότερο δυνατό στην κανονικότητα.

Σε αυτές τις εκλογές σας προσκαλώ να θέσετε νέους όρους στην εκπροσώπησή σας! Να στηρίξετε νέους υποψήφιους που ζουν και εργάζονται ανάμεσά σας και έχουν να προσφέρουν απτές λύσεις στα προβλήματά σας.

Ζητώ την υποστήριξή σας, για να αγωνιστώ για όλα αυτά που εμείς οι απλοί πολίτες αξίζουμε και θέλουμε να πετύχουμε. Με την ψήφο σας, θέλω να νιώσετε υπερήφανοι και δικαιωμένοι!