Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020
x

ΖΙΟΥΤΑ: ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΝΕΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Να στηρίξετε νέους υποψήφιους που ζουν και εργάζονται ανάμεσά σας και έχουν να προσφέρουν απτές λύσεις στα προβλήματά σας, δήλωσε η κ. Ζιούτα.

Την υποψηφιότητά της στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Θεσσαλονίκης σχολίασε η Κατερίνα Ζιούτα.

«Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, είναι μια από τις 43 υποψηφιότητες πανελλαδικά που προέρχονται από το Μητρώο Στελεχών», τόνισε η κ. Ζιούτα, προσθέτοντας:

«Η ανανέωση της παράταξής μας, το προσωπικό στοίχημα του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, αποτελεί ένα τεράστιο βήμα προόδου για τη χώρα».

«Να στηρίξετε νέους υποψήφιους που ζουν και εργάζονται ανάμεσά σας και έχουν να προσφέρουν απτές λύσεις στα προβλήματά σας», ανέφερε.

Αναλυτικά η δήλωση της Κατερίνας Ζιούτα:

Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, είναι μια από τις 43 υποψηφιότητες πανελλαδικά που προέρχονται από το Μητρώο Στελεχών. Η ανανέωση της παράταξής μας, το προσωπικό στοίχημα του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, αποτελεί ένα τεράστιο βήμα προόδου για τη χώρα. Σε αυτές τις εκλογές σας προσκαλώ να θέσετε νέους όρους στην εκπροσώπησή σας! Να στηρίξετε νέους υποψήφιους που ζουν και εργάζονται ανάμεσά σας και έχουν να προσφέρουν απτές λύσεις στα προβλήματά σας. Ζητώ την υποστήριξή σας, για να αγωνιστώ για όλα αυτά που εμείς οι απλοί πολίτες αξίζουμε και θέλουμε να πετύχουμε. Με την ψήφο σας, θέλω να νιώσετε υπερήφανοι και δικαιωμένοι.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ