Skip to main content

Ζητά παράταση από τον δήμο για το τέλος τραπεζοκαθισμάτων το ΕΕΘ

Συνεδρίασε χθες το διοικητικό συμβούλιο του Επαγγελμαιτκού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης όπου τέθηκε το θέμα των τραπεζοκαθισμάτων.

Το θέμα της καταβολής του τέλους των τραπεζοκαθισμάτων στον δήμο Θεσσαλονίκης από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ήταν αυτό που απασχόλησε το διοικητικό συμβούλιο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ζήτησαν από τον πρόεδρο Μιχάλη Ζορπίδη να πραγματοποιηθεί παρέμβαση στον δήμο Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξει παράταση στην προθεσμία καταβολής του τέλους των τραπεζοκαθισμάτων.

Ο Μιχάλης Ζορπίδης απάντησε θετικά στο συγκεκριμένο αίτημα και θα υπάρξει σχετική συνάντηση με τη διοίκηση του δήμου.

Ακόμα κατά τη χθεσινή συνεδρίαση έγινε η κοπή της βασιλόπιτας του δ.σ. όπου ο κ. Ζορπίδης έκανε έναν μικρό απολογισμό του έργου του Ε.Ε.Θ. τονίζοντας ότι «η διοίκηση είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να δίνει τον καλύτερο της εαυτό για να προασπίζει τα συμφέροντα των επαγγελματιών».

Αίθουσα «Αριστείδης Ποζρικίδης»

Αίθουσα «Αριστείδης Ποζρικίδης» θα λέγεται στο εξής η Αίθουσα Συσκέψεων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, ως ένδειξη αναγνώρισης και τιμής στη μνήμη του επί δεκαετίες εκπροσώπου των επαγγελματιών, που έφυγε προ ημερών από τη ζωή.

Αυτό αποφάσισε ομόφωνα, κατά την χθεσινή του συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Θ., καθώς «ο εκλιπών ήταν ο δάσκαλος και ο μέντορας όλων μας, όλων των ανθρώπων που ασχολήθηκαν με τα κοινά των επαγγελματιών και των μικρομεσαίων επιχειρηματιών», όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Μιχάλης Ζορπίδης.

Η συνεδρίαση άρχισε με ενός λεπτού σιγή και τον κ. Ζορπίδη, όπως και τον επίτιμο πρόεδρο Νίκο Τσαρούχα να αναφέρονται στη συνέχεια στη διαδρομή και την προσφορά του Αριστείδη Ποζρικίδη.