Skip to main content

Ζητούν συνάντηση με Τσίπρα και Σπίρτζη οι εκπαιδευτές οδηγών(vid)

Οι εκπαιδευτές ζητούν να βρεθεί λύση για τους εξεταστές που εδώ και ενάμισι μήνα απέχουν από τα καθήκοντά τους. Συγκέντρωση έξω από το ΥΜΑΘ.

«Κατάληψη» στην οδό Αγίου Δημητρίου μπροστά από το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης πραγματοποίησαν με τα εκπαιδευτικά τους οχήματα οι εκπαιδευτές οδηγών.

Οι εκπαιδευτές ζητούν να βρεθεί λύση για τους εξεταστές που εδώ και ενάμισι μήνα απέχουν από τα καθήκοντά τους, με αποτέλεσμα να μην διεξάγονται εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης και χιλιάδες υποψήφιοι οδηγοί πανελλαδικά να έχουν μείνει μετέωροι.

Όπως είπε ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας εκπαιδευτών οδηγών Γεράσιμος Σαβράμης θα επιδιωχθεί συνάντηση τόσο με τον πρωθυπουργό όσο και με τον υπουργό Μεταφορών ώστε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.

Αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας πραγματοποίησε συνάντηση με τον επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη Γιώργο Αγγελόπουλο στον οποίο επέδωσαν και το σχετικό ψήφισμα. Η κινητοποίηση θα ολοκληρωθεί με μηχανοκίνητη πορεία προς τη Νέα Παραλία, στο ύψος των Ομπρελών του Ζογγολοπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία από την παλιά νομαρχία Θεσσαλονίκης, έως το ΥΜΑΘ.