Skip to main content

Ζητούνται αναγνωρίσιμοι και…αδιάφθοροι

«Εγώ θα έχω τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη στελέχωση του ψηφοδελτίου μου…» αποσαφήνισε νέτα σκέτα ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, στέλνοντας μήνυμα σε Σαμαρά και Ρη
Της Μελίνας Καραπαναγιωτίδου
melkar4@yahoo.gr


«Εγώ θα έχω τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη στελέχωση του ψηφοδελτίου μου…», αποσαφήνισε νέτα σκέτα ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, στέλνοντας μήνυμα σε Σαμαρά και Ρηγίλλης ότι δεν πρόκειται να την ξαναπατήσει με «φυτευτούς» κι άλλους «Μπίκους» και «Πόπες». Από τη ΝΔ οι «πρωτοκλασάτοι» δεν…τσίνησαν με τη συγκεκριμένη διευκρίνιση, διότι τόσο ο πρώην αντινομάρχης Γιάννης Μπίκος όσο και η νυν έπαρχος Λαγκάδα Πόπη Καλαιτζή ανήκουν στο Μπακογιάννικο στρατόπεδο και συνεπώς γιατί να «χαλασθούν», όταν μάλιστα έδειξαν ψύχραιμοι και άνετοι ακόμη και με την αναπάντεχη ανακοίνωση της υποψηφιότητας Ψωμιάδη;

Τα προβλήματα και οι γκρίνιες στο κόμμα Σαμαρά θα αρχίσουν όταν ο ανεξάρτητος…ΝΔκράτης υποψήφιος περιφερειάρχης, υποστηριζόμενος από το ΛΑΟΣ κι ασπαζόμενος το δόγμα Παπανδρέου περί ευρύτερων κομματικών και κοινωνικών συνεργασιών, θα στελεχώνει το ψηφοδέλτιο του.

Όσοι γνωρίζουν καλά το «Νομάρχη…Ελλάδος» περιμένουν τα πάντα απ αυτόν. Τίποτε δεν θα τους εκπλήξει όπως μου είπαν χαρακτηριστικά, ακόμη κι αν δουν τον… Παπα-Χρήστο του ΠΑΟΚ στο ψηφοδέλτιο του! «Στην προσπάθεια του να φανεί οικουμενικός τη στιγμή που τα κόμματα καταρρέουν, θα προωθήσει αναγνωρίσιμα πρόσωπα αλλά της απολύτου εμπιστοσύνης του, πέραν πάσης υποψίας για ανταρτικά και μπαϊράκια». Ταυτόχρονα δεν θα αφήσει κανένα περιθώριο στη ΝΔ να διαφωνήσει με τις επιλογές του, διότι στο κάτω κάτω της γραφής, από μόνος του αυτός είναι ένα άλλο…κόμμα!

Οι επαφές του υποψηφίου περιφερειάρχη γίνονται στη Νομαρχία αλλά και στο «στρατηγείο» του, στα «Λουλουδάδικα» της Β. Ηρακλείου, ένας χώρος που στο παρελθόν τού «έδωσε» πολλές νίκες. Πληροφορίες θέλουν τον επιτελάρχη του Γιάννη Τουσιάκη να συναντά φίλους και της Ντόρας Μπακογιάννη, ώστε να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο υποψήφιοι κι αυτής της…τάσης.