Skip to main content

Ζίβκοβιτς: Όλα λειτουργούν άψογα στον ΠΑΟΚ, είμαστε αισιόδοξοι

«Χρειάζεται προσοχή από όλους προκειμένου να περάσει όσο το δυνατόν συντομότερα», δήλωσε σχετικά με τον κορωνοϊό, ο τερματοφύλακας του «Δικεφάλου».

Στην κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη ελέω κορωνοϊού και την καθημερινότητα του αναφέρθηκε μιλώντας σε σερβικό ΜΜΕ, ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να επηρεαστεί οικονομικά.

«Μόλις τελείωσα την μία ώρα προπόνηση. Παίρνω άδεια από την αστυνομία, γνωστοποιώντας τις κινήσεις μου αφού στείλω ένα σχετικό μήνυμα. Το ίδιο κάνω και όταν θέλω να πραγματοποιήσω τις αγορές του σπιτιού μου. Δεν υπάρχουν πολλά κρούσματα στη Θεσσαλονίκη. Βέβαια χρειάζεται προσοχή από όλους προκειμένου να περάσει όσο το δυνατόν συντομότερα. Είμαστε αισιόδοξοι», ανέφερε αρχικά ο Σέρβος τερματοφύλακας του «Δικεφάλου».

Για την ενημέρωση που έχουν αναφορικά με την επιστροφή στη δράση: «Προς το παρόν είναι γνωστό ότι μέχρι τις 15 Απριλίου, δεν έχουμε υποχρεώσεις. Υπάρχουν κάποιες προσδοκίες ότι θα μπορέσουμε σύντομα να ξεκινήσουμε προπόνηση με αυστηρά μέτρα ασφαλείας και να συνεχιστεί το πρωτάθλημα χωρίς κόσμο...».

Για το αν και κατά πόσο θα επηρεάσει οικονομικά τις ομάδες αυτή η κατάσταση: «Δεν υφίσταται τέτοιο θέμα για τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Όλα λειτουργούν άψογα, όλοι οι ξένοι ποδοσφαιριστές παραμένουν στη Θεσσαλονίκη, ακολουθούμε το πρόγραμμά μας και περιμένουμε τα παιχνίδια».