Skip to main content

Κωνσταντοπούλου στη Voria.gr: Ο Τσίπρας ζηλεύει τον Ανδρέα Παπανδρέου

«Ο ένας απατεώνας μπορεί να ζηλεύει και να μνημονεύει τον άλλον», τόνισε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας σε συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

Ολομέτωπη επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου απαντώντας στην ερώτηση της Voria.gr για το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου και για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το νέο ΠΑΣΟΚ.

«Οπωσδήποτε ο ένας απατεώνας μπορεί να ζηλεύει και να μνημονεύει τον άλλον. Το γεγονός ότι ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί να γίνει το ΠΑΣΟΚ των χειρότερων ημερών, το επισφράγησε με τον χειρότερο τρόπο ο Τσίπρας που είναι σημερινός έκφραστής του κακού ΠΑΣΟΚ. Έχοντας αφήσει πια το σημερινό ΠΑΣΟΚ, στην αναστηλωμένη πλέον εκδοχή, τον ρόλο του να ανασυγκροτηθεί ως νέου τύπου ΣΥΡΙΖΑ, και αναφέρομαι στην περισυλλογη των θραυσμάτων της λεγόμενης κεντροαριστεράς», τόνισε, στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ.

«Δεν υπάρχει χαμηλότερο σημείο έκπτωσης από το να προσπαθείς να μιμηθείς ό,τι πιο διαφορετικό και ό,τι πιο διεφθαρμένο έχεις προηγουμένως στηλιτεύσει. Το γεγονός ότι ακόμα κι αυτή η περίοδος Παπανδρέου δεν έφτασε στην κατάντια του σημερινού Τσίπρα λέει πολλά για το σήμερα».

Η ίδια έκανε και ένα προσωπικό σχόλιο λεγοντας: «Είναι κρίμα για έναν άνθρωπο που εξακολουθεί να είναι νέος και εκπροσωπεί μια γενιά που οφείλει να συγκροτήσει το νέο, να έχει γίνει τόσο μα τόσο παλιός».

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας επίσης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν διεκδικεί τις γερμανικές αποζημιώσεις. Χαρακτήρισε ντροπή την documenta 14, ενώ παράλληλα έθιξε τα ζητήματα των ιδιωτικοποιήσεων και των πλειστηριασμών.

Τέλος, η κ. Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε την ΕΛΣΤΑΤ ότι παραποιεί τα στοιχεία της και τόνισε ότι θα η ίδια παρουσιάσει λύσεις σε ένα μεγαλο event που θα οργανώσει στην Αθήνα, από τις 13 έως τις 15 Οκτωβρίου.