Skip to main content

Ζωηρό ενδιαφέρον του ομίλου Σαββίδη για το Capsis στο Ηράκλειο

Τα επιχειρηματικά του δίχτυα και στην Κρήτη φαίνεται πως θέλει να απλώσει ο ομογενής επιχειρηματίας, αγοράζοντας το Capsis στην Αγία Πελαγία

Έτοιμος να επενδύσει και σε ξενοδοχειακή μονάδα στο Ηράκλειο Κρήτης φαίνεται πως είναι ο Ιβάν Σαββίδης, μετά τη Χαλκιδική . Πρόκειται για το ξενοδοχείο Capsis που βρίσκεται στην Αγία Πελαγία, την πασίγνωστη και ιδιαίτερα δημοφιλή παραλία του νομού.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Πατρίς», ο ομογενής επιχειρηματίας επιδεικνύει ζωηρό ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη επένδυση. Όπως αναφέρεται, άνθρωποι του ομίλου Σαββίδη βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες για την αγορά του εμβληματικού ξενοδοχείου της Αγίας Πελαγίας.

Στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για διαπραγματεύσεις που είναι σε εξέλιξη προκειμένου ο όμιλος εταιρειών του ομογενούς επιχειρηματία να βάλει στον «στόλο» του το ξενοδοχείο Capsis. Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, «το ενδιαφέρον είναι ιδιαίτερα ζωηρό και ενώ τις προηγούμενες εβδομάδες έχει γίνει γνωστό ότι ο Σαββίδης απλώνει τα δίχτυα του σε ξενοδοχειακές μονάδες της Χαλκιδικής και της Ρόδου και τώρα σκοπεύει να κάνει δικό του το ιστορικό ξενοδοχείο που ανακατασκευάστηκε πλήρως το 2007 αλλά ελέγχεται πλήρως από τις τράπεζες λόγω μη εξυπηρετούμενων δανείων».

Το ενδιαφέρον για την εξαγορά φέρονται να επιβεβαιώνουν και άνθρωποι από το περιβάλλον των συνεργατών Σαββίδη, σημειώνοντας ότι το επενδυτικό ενδιαφέρον του ομίλου για τον ξενοδοχειακό κλάδο παραμένει ισχυρό, τόσο στην Κρήτη όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Το Capsis κατασκευάστηκε το 1978 και βρίσκεται στην Αγία Πελαγία. Πρόκειται για ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο έκτασης 168 στρεμμάτων, ενώ διαθέτει μεζονέτες, βίλες με ιδιωτική πισίνα και εγκαταστάσεις αναψυχής.