Skip to main content

Ζωντανά από το «PAOK TV» θα μεταδοθεί το ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα

Η μετάδοση του αγώνα του «Δικεφάλου» κόντρα στους Ηπειρώτες θα είναι ενεργή αποκλειστικά για όσους βρίσκονται εκτός Ελλάδας, Αλβανίας και Κύπρου.

Την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα που θα διεξαχθεί τη Τετάρτη 30 Ιανουαρίου και ώρα 17:15 στο γήπεδο της Τούμπας για την 15η αγωνιστική της Super League θα μεταδόσει ζωντανά και σε Full ΗD, το «PAOK TV».

Χαρακτηριστικά, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει

«Η ξέφρενη πορεία του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή συνεχίζεται. Μετά τον ΟΦΗ σειρά παίρνει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Το PAOK TV μεταφέρει εικόνα και ήχο σε κάθε γωνιά του πλανήτη, όπου χτυπάει η καρδιά του Δικεφάλου.

Η νέα πλατφόρμα του ΠΑΟΚ εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας και για τη φετινή Super League Σουρωτή και σας προσφέρει τις… μάχες του Δικεφάλου μέσω internet όπου κι αν βρίσκεστε.

Την Τετάρτη (30.01, 17:15) μπορείτε να παρακολουθήσετε σε Full HD από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 15η αγωνιστική.
Εύκολα, απλά, με € 1,99, απολαύστε τον αγώνα στην Smart TV σας, σε υπολογιστή, στο κινητό ή σε tablet μέσω της επιλογής Pay Per View!

Η μετάδοση του αγώνα από το PAOK TV θα είναι ενεργή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για όσους βρίσκονται εκτός Ελλάδας, Αλβανίας και Κύπρου. Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα θα μεταδοθεί εντός Ελλάδας αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το tv.paokfc.gr ή καλέστε στην γραμμή εξυπηρέτησης πελατών: +30 2310958322 (Παρασκευή 25.01  09:00 με 17:00 και την Κυριακή 27.01 από τις 12:00 μέχρι την λήξη του αγώνα)».