Skip to main content

Ζορπίδης: Εξαιρετικά αρνητικό το πάγωμα των εργασιών στη στοά Μοδιάνο

Οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν και αναδεικνύουν πόσο ορθή ήταν η πρότασή μας για συμμετοχή του ΕΕΘ στο επενδυτικό σχήμα, τονίζει ο Μ. Ζορπίδης

Η καθυστέρηση στην έναρξη των εργασιών στην αγορά Μοδιάνο πολλαπλασιάζει τα προβλήματα που υπάρχουν στο ιστορικό εμπορικό κέντρο της πόλης, τονίζει ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μιχάλης Ζορπίδης, σχολιάζοντας το μπλόκο που έβαλαν μικρομέτοχοι προσφεύγοντας στη Δικαιοσύνη κατά της επένδυσης στη στοά.

 «Λύπη αλλά και ανησυχία προκάλεσε η είδηση ότι πάγωσαν οι εργασίες αναπαλαίωσης της Αγοράς Μοδιάνο, της πιο κεντρικής και ονομαστής αγοράς της πόλης», σημειώνει αρχικά ο κ. Ζορπίδης και λέει χαρακτηριστικά:

«Η εξέλιξη αυτή, που οφείλεται σε δικαστικές εμπλοκές, είναι εξαιρετικά αρνητική. Η καθυστέρηση στην έναρξη των εργασιών πολλαπλασιάζει τα προβλήματα που υπάρχουν στο ιστορικό εμπορικό κέντρο της πόλης. Κυρίως επειδή συνδυάζονται με τα γνωστά προβλήματα του σταθμού Βενιζέλου».

«Το ΕΕΘ είχε επισημάνει ότι η επένδυση στην Αγορά Μοδάνο δεν προχωρά με τους καλύτερους δυνατούς όρους. Οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν τη θέση εκείνη και αναδεικνύουν πόσο ορθή ήταν η πρότασή μας για συμμετοχή του Επιμελητηρίου μας στο επενδυτικό σχήμα, που δυστυχώς αποκλείστηκε», καταλήγει ο κ. Ζορπίδης.