Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020
x

ΖΟΡΠΙΔΗΣ ΓΙΑ ΠΟΖΡΙΚΙΔΗ: ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕΝΤΟΡΑ

Ο πρόεδρος του ΕΕΘ επισημαίνει πως ο εκλιπών υπηρέτησε για πολλά χρόνια συλλογικά όργανα και φορείς της Αγοράς και της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης.

Τη βαθιά θλίψη του επαγγελματικού κόσμου της Θεσσαλονίκης επισημαίνει ο πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης για τον θάνατο του Αριστείδη Ποζρικίδη.

«Επιθυμώ να εκφράσω την θλίψη και την οδύνη της Διοίκησης και των μελών του ΕΕΘ αλλά και την προσωπική μου του για το θάνατο του επί σειρά ετών μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του και Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης Αριστείδη Ποζρικίδη», αναφέρει ο κ. Ζορπίδης.

Ο πρόεδρος του ΕΕΘ επισημαίνει πως ο εκλιπών υπηρέτησε για πολλά χρόνια συλλογικά όργανα και φορείς της Αγοράς και της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης, κατά τα οποία κατάφερε να συνδέσει το όνομα του με σημαντικές βελτιώσεις και επιτεύγματα.

«Ως μέλος του ΔΣ του ΕΕΘ διακρίθηκε για τη συνέπεια του ως προς την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των μελών του αλλά και για την αποτελεσματικότητα και την ευρηματικότητα του.

Ως Πρόεδρος της Ο.Ε.Ε.Θ. αλλά και ως αιρετός σε Σωματεία, Ομοσπονδίες και Συνομοσπονδίες εργάστηκε μεθοδικά και σκληρά για  την επίλυση των προβλημάτων του χώρου των Επαγγελματιών και των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, στον οποίο από νεαρός ανήκε.

Θα μας λείψει η ζωντάνια και η εργατικότητα του, η άψογη συμπεριφορά του αλλά και ο ανθρώπινος τρόπος με τον οποίο αντιμετώπιζε τα πάντα και τους πάντες.

Αποχαιρετούμε τον δάσκαλο, τον εμπνευστή, τον μέντορα.

Πρόεδρε Αριστείδη, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ...

Άλλωστε, υπάρχουν τόσα πράγματα που πέτυχες στο χώρο μας και θα σε θυμίζουν για πάντα», καταλήγει ο Μιχάλης Ζορπίδης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ