Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018
x

ΖΟΡΠΙΔΗΣ: Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΕΘ

Ο επικεφαλής του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου απάντησε με επιστολή του στις χθεσινές βολές Μπουτάρη για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης.

Να είναι πιο προσεκτικός όταν αναφέρεται στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης κάλεσε ο Μιχάλης Ζορπίδης τον Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίο χθες κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου κατηγόρησε το ΕΕΘ για κανιβαλισμό και λαϊκισμό στη διαχείριση του θέματος για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης.

«Συμφωνούμε και δίνουμε στο ΕΕΘ όλες τις παροχές και αφού τα κάνουν αυτοί, μας βρίζουν και από πάνω» σημείωσε ο δήμαρχος χθες. 

Απαντώντας στη δήλωση αυτή, ο επικεφαλής του ΕΕΘ υπογράμμισε πως με έκπληξη πληροφορήθηκε ότι ο δήμαρχος αναφέρθηκε στο ΕΕΘ, μιλώντας για τη διοργάνωση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ο κ. Μπουτάρης θα πρέπει να είναι προσεκτικός όταν αναφέρεται στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και τις φιλότιμες προσπάθειες που έχει καταβάλει για την προβολή της πόλης και την ενίσχυση της εμπορικής κίνησης στην αγορά της, κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Είναι τουλάχιστον άκομψο εκ μέρους του να κάνει πως έχει ξεχάσει ότι το Ε.Ε.Θ. διέθεσε από το ταμείο του για τις εκδηλώσεις του 2012, 14.000 ευρώ για το 2013 19.600 ευρώ, για το 2015 30.000 ευρώ και για το 2016 15.500 ευρώ. Φυσικά, το Ε.Ε.Θ. είναι έτοιμο να συνεισφέρει και φέτος, αλλά έως τώρα δεν υπάρχει σχετικό αίτημα, από την πλευρά του Δήμου, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε ήδη μία ανάσα πριν από τα Χριστούγεννα».

Ο κ. Ζορπίδης κατέληξε αναφέροντας «πως το πολύπλευρο έργο του Ε.Ε.Θ. το γνωρίζουν οι Επαγγελματίες και οι συμπολίτες μας που μας βλέπουν καθημερινά να πασχίζουμε για το καλό της πόλης».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ