Skip to main content

Ζορπίδης: Στο πλευρό των επιχειρήσεων της Χαλκιδικής που επλήγησαν

Ο κ. Ζορπίδης σημείωσε ότι το ΕΕΘ θα αναλάβει πρωτοβουλίες για να στηρίξει τις επιχειρήσεις που επλήγησαν για γρήγορη επαναλειτουργία.

Στο πλευρό του Επιμελητηρίου και των επιχειρήσεων της Χαλκιδικής, που επλήγησαν από την πρωτοφανή θεομηνία είναι το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης αλλά και τα Επιμελητήρια  των όμορων ενοτήτων, δήλωσε νωρίς το πρωί ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης με την ιδιότητα του ως προέδρου του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο κ. Ζορπίδης σημείωσε ότι μόλις ολοκληρωθεί η καταγραφή των ζημιών το ΕΕΘ θα αναλάβει πρωτοβουλίες για να στηρίξει τις επιχειρήσεις που επλήγησαν ώστε να ξανασταθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται στα πόδια τους.

«Είναι θλιβερή η απώλεια ανθρώπινης ζωής και εκφράζουμε την λύπη μας προς τους οικείους των θυμάτων. Ωστόσο, όπως πολύ σωστά ειπώθηκε, η Χαλκιδική πρέπει να επιστρέψει στην κανονικότητα. Θα πρέπει να ξαναλιετουργήσουν όσες επιχειρήσεις επλήγησαν το δυνατό συντομότερο. Εάν χάσουν τη σεζόν, θα είναι καταστροφικό για χιλιάδες άτομα», τόνισε ο κ. Ζορπίδης.