Skip to main content

Ζουράρις: Δεν έχει προοπτική να κερδίσει η Νοτοπούλου

Ο πρώην υπουργός παιδείας δήλωσε πως ο Γιάννης Μπουτάρης «ανήκει κοινωνικά στη Δεξιά» καθώς «δεν είχε ενταχθεί ποτέ σε πολιτικά σχήματα».

«Δεν έχει προοπτική να κερδίσει η Νοτοπούλου» δήλωσε o πρώην υπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις αναφορικά με την υποψηφιότητα της νυν υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονάις - Θράκης) Κατερίνας Νοτοπούλου για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

«Δεν έχει καμία προοπτική να κερδίσει η Νοτοπούλου, οπότε τι ασχολείστε; Η Α' Θεσσαλονίκης έχει συντηρητικό κοινό, είναι κεντροδεξιά» τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus 103,6.

Και πρόσθεσε: «Ο Μπουτάρης κοινωνικά ανήκει στη Δεξιά, επειδή δεν είχε ενταχθεί ποτέ σε πολιτικά σχήματα, έχει μία "ευλυγισία" πολιτική, αλλά ανήκει στην κεντρώο χώρο των ανοιχτόμυαλων, των προοδευτικών. Δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις τον Μπουτάρη αριστερό».

Αναφορικά με το τρομοκρατικό χτύπημα στον ΣΚΑΪ ο κ. Ζουράρις δήλωσε: «Δεν υπάρχει περίπτωση τέτοια φαινόμενα μειονοτικά, άκρως μειονοτικά, να αποσταθεροποιήσουν ένα καθεστώς. Ποτέ. Πρόκειται για μειοψηφίες, δεν είναι όπως το μαζικό κίνημα των Κίτρινων Γιλέκων στη Γαλλία.»