Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018
x

ΖΟΥΡΑΡΙΣ: ΟΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΠΕ «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», ΕΝΙΩΣΑ ΑΝΑΓΟΥΛΑ

Όταν είπε ο Τσίπρας στα ελληνικά Βόρεια Μακεδονία, άρχισα να έχω σπασμούς, ρίγος και τάση προς εμετό, είπε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΛ.

Αναγούλα, παλινδρόμηση και τάση για εμετό αποκάλυψε ο Κώστας Ζουράρις ότι του προκάλεσε η αναφορά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα περί «Βόρειας Μακεδονίας».

«Όταν είπε ο Τσίπρας στα ελληνικά "Βόρεια Μακεδονία", άρχισα να έχω σπασμούς, ρίγος και τάση προς εμετό, όπως όταν μου είπαν τα αδέρφια μου ότι πέθανε η μητέρα μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, χωρίς ωστόσο να στηρίζει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στο Σκοπιανό.

Ο κ. Ζουράρις υποστήριξε ότι η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ «έχει στοιχεία εξόχως προσβλητικά για την προσπάθεια που κάνουμε επί τρία χρόνια -εμβαλωματικώς, μπαλώματα κάναμε- να μειώσουμε, να αναχαιτίσουμε την κατρακύλα».

«Ενα πράγμα θα σας πω μόνο: ότι εγώ προέρχομαι προσωπικά -οι ΑΝΕΛ θα σας πουν τα δικά τους, εγώ είμαι συνεργαζόμενος- προέρχομαι από ένα επικό μείγμα: Κωνσταντινουπολίτης και Κρητομακεδών και αν χρειαστεί να ψηφίσω, δεν θα ψηφίσω τα ελάττωνα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ