Skip to main content

Φεστιβάλ Ολύμπου: Μεγάλος χορηγός η Fylliana για ακόμη μία χρονιά

Πέντε δεκαετίες συμπληρώνονται φέτος από την έναρξη του Φεστιβάλ Ολύμπου, του δυναμικότερου φορέα πολιτισμού και παιδείας της Πιερίας.

Μεγάλος χορηγός του 50ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2021 είναι για ακόμη μία χρονιά η εταιρεία επίπλων Fylliana. Σύμφωνα με την εταιρεία, πρόκειται για το σημαντικότερο πολιτιστικό γεγονός της περιοχής με πανελλήνια εμβέλεια και διεθνή προβολή

Πέντε δεκαετίες συμπληρώνονται φέτος από την έναρξη του Φεστιβάλ Ολύμπου, του δυναμικότερου φορέα πολιτισμού και παιδείας της Πιερίας που όχι μόνο αξιοποίησε και ανέδειξε τους ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους της και φιλοξένησε στο διάβα του κορυφαία καλλιτεχνικά σχήματα αλλά και κατέστη σημαντικός παράγοντας οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής, επισημαίνει η Fylliana.

Η εκδήλωση της επίσημης έναρξης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 17 Ιουλίου, στο «Κέντρο Τεχνών-Εννέα-Μούσες», στην Κατερίνη, με την παρουσία των εκπροσώπων της πολιτείας, του καλλιτεχνικού χώρου, αντιπροσωπείες διπλωματικών αποστολών από τιμώμενες χώρες και πλήθος κόσμου.  Ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος χορηγιών του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου,κ. Οδυσσέας Μανωλόπουλος τίμησε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Fylliana κ. Ευάγγελο Χαλεπλή, για την προσφορά του στον Οργανισμό, απονέμοντάς του τιμητική πλακέτα.

Σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fylliana επεσήμανε πως «στη Fylliana εκτός από χαρά αισθανόμαστε και υπερηφάνεια, γιατί το Φεστιβάλ Ολύμπου, έχοντας την ισχυρή δέσμευση της εταιρίας μας, συμπληρώνει φέτος 50 έτη άψογης πορείας. Η υψηλή πολιτιστική του αξία είναι αδιαμφισβήτητη και με την εγγύηση της Fyllianaως μεγάλου χορηγού, την ισχυρή στήριξη της Πολιτείας, τη διαρκή δέσμευση των διοργανωτών και τη συνδρομή από άλλες μεγάλες εταιρίες της Πιερίας είμαι αισιόδοξος ότι το Φεστιβάλ Ολύμπου θα συνεχίσει για πολλά ακόμα χρόνια να μας ταξιδεύει στα υπέροχα μονοπάτια της τέχνης και του πολιτισμού».