Skip to main content

Panorama Charity Fun Run: Συγκεντρώθηκαν 5.000 ευρώ για καλό σκοπό

«Έπιασαν τόπο» τα χιλιόμετρα στο 5ο Panorama Charity Fun Run - Τα έσοδα από τις συμμετοχές διατέθηκαν για κοινωφελείς σκοπούς

Τις επιταγές στους δικαιούχους του 5ου Panorama Charity Fun Run, συνολικού ύψους 5.000 ευρώ, παρέδωσε ο δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, σε μία συμβολική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» στο δημαρχείο Πανοράματος.

«Τα χρήματα βρίσκονται πλέον στα χέρια των εκπροσώπων δύο συλλόγων της πόλης μας που επιτελούν σπουδαίο ανθρωπιστικό έργο. Πιο συγκεκριμένα μία επιταγή ευρώ έλαβαν η  πρόεδρος του Σύλλογου Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, «Η Αντηρίδα», ιατρός Γεωργία Δερετζή και μία το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βόρειας Ελλάδας «Η Λάμψη», Γιώργος Μητακίδης», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή.

Με την παράδοση των επιταγών έπεσε η αυλαία του 5ου Panorama Charity Fun Run, που φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία επιτυγχάνοντας ρεκόρ 3.000 συμμετοχών.

«Ευχαριστώ από καρδιάς την πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Πανοράματος «Λέοντες» Μελίνα Τσάκωνα, που συνεχίζει την προσπάθεια που εμπνεύστηκε η προηγούμενη πρόεδρος Δανάη Γεωργιάδου. Ένα μεγάλο εύγε και ένα θερμό ευχαριστώ και  στους εκπροσώπους των δύο συλλόγων που εδώ και χρόνια δίνουν ακούραστα τον καλό αγώνα για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας, καθώς επίσης στους ακάματους  εθελοντές μας που προσφέρουν κάθε φορά πολύτιμο έργο αλλά και στους γενναιόδωρους χορηγούς μας που μας στηρίζουν οικονομικά και που χωρίς αυτούς θα ήταν αδύνατον να υλοποιηθεί αυτή η πρωτοβουλία. Είναι συγκινητικό που καταφέραμε να έχουμε κοντά μας χιλιάδες ανθρώπους. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου», δήλωσε ο δήμαρχος, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Στη συνέχεια απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους μεγάλους χορηγούς του 5ου Panorama Charity Fun Run, τις οποίες παρέλαβαν οι εκπρόσωποι των εταιρειών ΜΕΛ, ΒΕΛΜΑΡ, Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ, FITNESS και Αττικό ΜΕΤΡΟ Α.Ε., ενώ δόθηκαν τιμητικά διπλώματα στους εθελοντές, που παρέλαβαν οι εκπρόσωποί τους, Μαρία Κοκκίνου για τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Πανοράματος και Σάκης Σωτηράκης για τους ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Πυλαίας-Χορτιάτη.