Skip to main content

84η ΔΕΘ: «Νέα Ινδία», εξωστρέφεια, επιχειρηματικότητα και καινοτομία

Η «Νέα Ινδία», με αιχμή την υψηλή τεχνολογία, την καινοτομία, τον τουρισμό και τη γεωργία, θα βρεθεί στο επίκεντρο της έκθεσης

Εξωστρέφεια, επιχειρηματικότητα και καινοτομία είναι το τρίπτυχο που θα πρωταγωνιστήσει στην 84η ΔΕΘ, η οποία θα έχει αέρα… Ινδίας, καθώς η ασιατική χώρα θα είναι η τιμώμενη της φετινής διοργάνωσης. Από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου του 2019 η «Νέα Ινδία», με αιχμή την υψηλή τεχνολογία, την καινοτομία, τον τουρισμό και τη γεωργία, θα βρεθεί στο επίκεντρο της έκθεσης, με διαύλους επικοινωνίας να δημιουργούνται ανάμεσα στις ινδικές και τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Η 84η ΔΕΘ, μια έκθεση B2C, B2B, αλλά B2G (business to government), ενισχύει φέτος περαιτέρω τη σύνδεσή της με την επιχειρηματικότητα, χωρίς να παραβλέπει όμως τα στοιχεία του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας. Προς αυτή την κατεύθυνση, το θεματικό πάρκο «Ψηφιακή Ελλάδα», στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης,  θα παρουσιάσει μέσα από καινοτόμες start ups, αλλά και μέσα από ιδέες, προϊόντα και υπηρεσίες του μέλλοντος, μιαν άλλη Ελλάδα.

Επίσης στην 84η ΔΕΘ θα αναπτυχθούν θεματικά αφιερώματα για τη μηχανοκίνηση, την ομορφιά και τη μόδα, τη γαστρονομία την εκπαίδευση και την ενέργεια, ενώ δεν θα λείψουν τα καθιερωμένα πλέον music events, με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες. Το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της Ελλάδας και των Βαλκανίων δίνει για μία ακόμη χρονιά το δικό του αναπτυξιακό στίγμα.