Skip to main content

Κόκκινα αβγά για τους νοσηλευόμενους στο ΑΧΕΠΑ προσέφερε η ασθενής 0

Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα επισκέφτηκε το ΑΧΕΠΑ και πρόσφερε στη διοίκηση 600 κόκκινα αβγά για να μοιραστούν στους ασθενείς

Το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη επισκέφτηκε σήμερα η Δήμητρα Βουλγαρίδου που υπήρξε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Η επίσκεψή της στο νοσοκομείο σήμερα ήταν για καλό σκοπό αφού πρόσφερε στη διοίκηση 600 κόκκινα αβγά για να μοιραστούν στους ασθενείς την ημέρα του Πάσχα εκπληρώνοντας έτσι ένα τάμα της να βάψει φέτος κόκκινα αβγά και να τα μοιράσει σε όσους αυτές τις άγιες ημέρες νοσηλεύονται στο ΑΧΕΠΑ.

Όπως δήλωσε η κα Βουλγαρίδου στο sputniknews.gr, πέρυσι το Πάσχα δεν τήρησε το έθιμο και δεν έβαψε κόκκινα αβγά καθώς είχε πεθάνει ένα στενό συγγενικό της πρόσωπο.

Φέτος όμως ενθυμούμενη και τη δική της περιπέτεια υγείας με τον κορωνοϊό και την πολυήμερη νοσηλεία της στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ αποφάσισε να κάνει την κίνηση και να βάψει όσα περισσότερα αβγά μπορούσε για να τα δώσει στο νοσοκομείο.



Βάφοντας 600 αβγά στην κουζίνα του σπιτιού

Η βαφή 600 αυγών στην κουζίνα του σπιτιού προφανώς δεν είναι μια εύκολη υπόθεση καθώς απαιτεί κόπο και πολύ χρόνο και όπως ανέφερε από την περασμένη Παρασκευή, 23 Απριλίου, έως χτες έβαφε κόκκινα αβγά ασταμάτητα.

«Από την περασμένη Παρασκευή ξεκίνησα μόνη μου να βάφω τα αβγά και σήμερα μετά από συνεννόηση με τον διοικητή του ΑΧΕΠΑ τον κ. Παντελιάδη, τα έφερα για να μοιραστούν στους ασθενείς» εξήγησε η κα Βουλγαρίδου προσθέτοντας ότι η κίνησή της θα κάνει τους ασθενείς να νιώσουν καλύτερα.

«Το σκεφτόμουν και ήθελα να το κάνω. Όταν είσαι μέσα σε ένα νοσοκομείο ως ασθενής και σου φέρνουν κάτι απ' έξω, νιώθεις ότι οι άλλοι νοιάζονται για σένα, σε νοιάζονται» ανέφερε χαρακτηριστικά και ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο υγεία, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.

Πηγή: sputniknews.gr