Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021
x

ΑΔΕΔΥ: ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Η ΑΔΕΔΥ καλεί τους αιρετούς και την κυβέρνηση να λάβει μέτρα για την προφύλαξη των δημοτικών υπαλλήλων, μετά τη δολοφονία στον δήμο Διονύσου.

Τον αποτροπιασμό της και τη βαθύτατη θλίψη της για τη στυγερή δολοφονία δημοτικού υπαλλήλου στον δήμο Διονύσου Αττικής, καθώς και τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του θανόντος, εκφράζει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ.

«Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο έμειναν άναυδοι από το αποτρόπαιο έγκλημα, που έγινε για ασήμαντη αφορμή στο αμαξοστάσιο του δήμου» επισημαίνει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, η οποία καλεί τους αιρετούς και την κυβέρνηση να λάβουν εδώ και τώρα μέτρα, προκειμένου να προφυλάξουν τους δημοτικούς υπαλλήλους. Σύμφωνα με την ΑΔΕΔΥ, «τα κρούσματα με απειλές, φραστικές επιθέσεις, ακόμη και χειροδικίες, έχουν αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια σε βάρος των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση, χωρίς οι ίδιοι να φέρουν καμία ευθύνη».

«Οι δηλώσεις καταδίκης των αρμοδίων δεν αρκούν πια και αποδείχθηκε δυστυχώς με τον πιο τραγικό τρόπο χθες» υπογραμμίζει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ