Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022
x

AEGEAN: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ FREEDOM PASS

Παρατείνεται από σήμερα η προσφορά της AEGEAN διπλασιάζει την αξία του Freedom Pass για την αγορά εισιτηρίων για πτήσεις εσωτερικού ή εξωτερικού.

Tην προσφορά της προς τους νέους 18 έως 25 ετών παρατείνει η AEGEAN και για ολόκληρο τον Σεπτέμβριο, διπλασιάζοντας την αξία της και τριπλασιάζοντας τα Miles+Bonus μίλια κάθε πτήσης που πραγματοποιείται με εισιτήρια που έχουν αγοραστεί μέσω των προπληρωμένων καρτών Freedom Pass.

Ειδικότερα, η AEGEAN, όπως επισημαίνει η εταιρεία, ήδη από τις αρχές του καλοκαιριού διπλασιάζει την αξία του Freedom Pass σε όλους τους νέους 18 έως 25 ετών που έχουν εμβολιασθεί έως και τα τέλη Αυγούστου, προσθέτοντας για κάθε ένα ευρώ που χρησιμοποιείται για την αγορά εισιτηρίου με τη χρήση του, ένα ευρώ ακόμη.

Από σήμερα, παρατείνει την προσφορά της έως και 30 Σεπτεμβρίου συνεχίζοντας να διπλασιάζει την αξία του Freedom Pass για την αγορά εισιτηρίων για οποιαδήποτε πτήση εσωτερικού ή εξωτερικού του δικτύου της και για ταξίδια από 01/09/2021 μέχρι 26/03/2022, ενώ παράλληλα τριπλασιάζει τα Μiles+Bonus μίλια κάθε πτήσης για παλιούς και νέους δικαιούχους.  

Εισάγοντας τον εκπτωτικό κωδικό «FREEDOMPASS» στη ειδικά διαμορφωμένη σελίδα στο www.aegeanair.com, οι δικαιούχοι μπορούν να προχωρήσουν στην έκδοση των εισιτηρίων τους ενώ περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με την παροχή, αλλά και το δίκτυο εξωτερικού και εσωτερικού, μπορούν να βρουν τις ιστοσελίδες www.aegeanair.com και www.olympicair.com.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ