Skip to main content

Άφαντος ακόμα ο Χρήστος Παππάς - Δικηγόρος του: Πρόθεσή του να μην εμφανιστεί

Ο Χρήστος Παππάς δεν εντοπίστηκε σε έρευνες των αστυνομικών στις δηλωθείσες κατοικίες του σε Αθήνα και Ιωάννινα. Τι λέει ο δικηγόρος του

Άφαντος παραμένει ο «υπαρχηγός» της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, καθώς δεν εντοπίστηκε σε έρευνες των αστυνομικών στις δηλωθείσες κατοικίες του σε Αθήνα και Ιωάννινα.

Ο Χρήστος Παππάς είναι ο μόνος καταδικασθέντας που δεν έχει εμφανιστεί. Όπως είπε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα ο δικηγόρος του, Παντελής Σταυριανάκης, μίλησε μαζί του χθες τελευταία φορά και μεταφέρει «αυτά που του είπε». «Η δική μου επικοινωνία μαζί του είναι επικίνδυνη γιατί μπορεί να βρεθεί πού είναι», σημείωσε σχετικά ο δικηγόρος.

Σχετικά με τις προσθέσεις του εντολέα του, είπε πως «αυτήν τη στιγμή η πρόθεσή του είναι να μην εμφανιστεί» και το σκεπτικό της πρόθεσης είναι: «Είναι σωστό να εκτίσω ολόκληρη την ποινή χωρίς να υπάρχει τελεσίδικη ποινή χωρίς την απόφαση του Εφετείου; Αν μετά από πέντε χρόνια φυλάκισης, μου πει κάποιος είσαι αθώος, τότε τι γίνεται;».

Για τον ευρωβουλευτή Λαγό δρομολογείται τις επόμενες ημέρες η διαδικασία για την ενημέρωση του Ευρωκοινοβουλίου ώστε να κριθεί το θέμα της άρσης ασυλίας του.