Skip to main content

Αφέθηκαν ελεύθεροι οι Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Θεόδωρος Παναγόπουλος

Με σύμφωνη γνώμη του ειδικού εφέτη ανακριτή, Ευτύχη Νικόπουλου και του αρμόδιου εισαγγελέα οι δύο δικηγόροι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Θεόδωρος Παναγόπουλος που είχαν συλληφθεί προ ημερών για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών.

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην υπόθεση της μαφίας των φυλακών, για την οποία ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και ο Θεόδωρος Παναγόπουλος είχαν συλληφθεί.

Με σύμφωνη γνώμη του ειδικού εφέτη ανακριτή, Ευτύχη Νικόπουλου και του αρμόδιου εισαγγελέα οι δικηγόροι, Αλ. Λυκουρέζος και Θεοδ. Παναγόπουλος αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Στον Αλ.Λυκουρέζο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε ΑΤ και της εγγύησης 50.000 ευρώ. Στον Θ. Παναγόπουλο επιβλήθηκε μόνο ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Οι δύο κατηγορούμενοι δικηγόροι έδωσαν πολύωρες απολογίες ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή, αρνούμενοι τις κατηγορίες της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και της απόπειρας εκβίασης.

Στο Εφετείο της Αθήνας έξω από το γραφείο του ανακριτή βρίσκονταν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες των δύο δικηγόροι, οι οποίοι περίμεναν με αγωνία την απόφαση των δικαστικών αρχών.